Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný operátor

Od: adamm odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat na Vaše názory ohledně operátorů... Jaký je nejlepší, jaké máte zkušenosti vy... Rozmýšlím se, jakého operátora zvolit... jde mi o co nejlevnější sms, nejvíc píšu, volání jenom sem tam... Nechci rozhodně smlouvu a tak...

Díky za případné odpovědi, nápady...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

1x

Vystřídal jsem všechny operátory. Je to úplně fuk. Bez smlouvy si ale nemůžeš vyjednat nijak výhodné podmínky. Z osobní zkušenosti považuji za nejhorší t-mobile. Nyní používám O2 - firemní tarif. Jsem zvědav co nabídne 4. operátot.

jro*
hodnocení

1x

Ahoj, já už jsem 5 let u vodafonu. Hlavňe ne T-MOBILE jsou drahý a posílaj neustále reklamy. Čau :)

ohneta*

Já su u t-mobile už nějaký ten rok a reklama mě nedošla ani jedna, tak nevím.

geryw
hodnocení

0x

Tak předně moc nechápu lidi, co nechtějí smlouvu, když u smluvních tarifů můžou volat mnohem levněji ne u předplacenek, ale to je jedno. Já osobně používám už 16 let O2 (dříve EuroTel) a jsem spokojenej...

ohneta*
hodnocení

0x

T-mobile má sms za 1,90 a volání za 2,5. Nebo Vodafon za 100Kč/měs. máš 250 sms v ceně, ale volání je za 6,50. O2 nepíši, ti jsou drazí.

hodnocení

0x
Píšes pětí lidem - dej sí studentský tarif T.mob a mých5 za 99.
Píšeš nejvíc do vodafone - sežeň si odepiško. 12 kč paušálu a máš sms za 37 halířú.
Píšeš do všech síti? Vyjdenej sí Vodafone tarif se slevou na Inkartu Čd. Inkarta je jednorázová investice 150kč a na ni dostaneš u vodafone na 3roky slevu 80% na tarif. dávají k tomu tarif za 100 a za 380 takže tě po slevě vyjde paušál na 20 nebo 80kč. Ten dražší obsahuje 80 volných minut nebo 1000esemesek Nemyslíš že je lepší mít takový paušál než nějakou blbou předplacenku kde ti dají sms za 2.50 a dělají z toho revoluci?

Tarif Odepiš u Vodafonu již neseženete. Je to rok nebo i něco víc, co ho operátor definitivně vyřadil z nabídky.

Dá se ale údajně ještě sehnat přepisem od někoho kdo ho má. Nebo přes šedivku - firemní VPN ho můžou dostat i potom, co ho VDF už nenabízí.

. Taky ho VDF nabízí v rámci retence aby jim lidi neutekli ale když nemá tarif, nemůže si retenci vyhádat.

ohneta*

Ale to není Odepiš je to aktuální nabízený tarif

doplněno 09.12.12 11:53:

Konkrétně tento

stirecek*
hodnocení

0x
V tarif odepis 12kc paušál-40 min v síti a SMS 42haleru, SMS do cizích sítí 1.80kc. Kartu sezenes ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]