Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat. Chci si koupit televizi do pokoje. A objevila jsem SAMSUNG SMART TV. Teď jsem ji viděla i v reklamě. Dívala jsem se na internet a bylo tam mnoho takových.Chtěla bych se zeptat jaký je mezi nimi rozdíl. Která je nejlepší,která nejlevnější. Jaké mají funkce,atd... Moc takovým věcem nerozumím. Ale chtěla bych nějakou s dobrými funkcemi. Jako je např. WI-FI. Moc děkuji.
Důležité je, co od ní očekáváš. Co na ní míníš přehrávat, co všechno k ní hodláš připojit atd. Co jsou to "dobré funkce"? Využiješ wi-fi? Už jsem viděl pár TV nabitých funkcemi, ve kterých se jejich majitelé nedovedli orientovat.
Jestli chce vyslovene SmartTV, tak tu Wi-Fi asi vyuzije.
Ja bych se v pripade SmartTV dival, jake prednastavene weby jsou v te televizi. Jestli se da pristupovat i na jine weby nebo jen stahovat s tech, ktere jsou tam z vyroby. Jestli se tam daji dohravat dalsi programy (aplikace, "app"), jestli je na to vubec v televizi pametove misto, jestli jsou vubec nejake dalsi aplikace dostupne atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.