Novou trubici lze vyrobit z plastové instalaterské roury (obvykle na odpad) patřičného průměru za pomoci horkovzdušné pistole či nádoby s horkou vodou a trochy šikovnosti. Řešil jsem to také... a úspěšně.
Ještě by stálo za to se podívat, jestli rozměry trubice nejsou zcela standardní (obvykle jsou) a koupit novou od vysavače jiného typu. Kutilskou výrobu bych nechal až jako poslední variantu. Hezký den.
Nejsme ve sporu. Ale... To máš tak.. Není každý tak šikovný a vybavený jako my dva. Co je nám přirozené, to pro městské a sídlištní obyvatele může být zcela nerealizovatelné - komu by se chtělo nahřívat trubku na sporáku? A nahřát ji správným způsobem to taky napoprvé neutrefí. Nechtěl jsem tím říct, že nemáš pravdu, ale tazatele třeba nenapadlo, že vysavače různých typů mohou mít stejné trubky a je to pro něj řešení jednodušší.
Mějte lidi rozum a nebo aspoň se mnou soucit. Když budu vypisovat všechny možné varianty souvislostí a vysvětlovat každému, jak jsem uvažoval tak nebudu dělat nic jiného. To se potom z potěšení, které mi diskuse na Poraďte působí, stane něco velmi málo příjemného. Já vím, nikomu bych nechyběl... Ale přesto. Děkuji. Hezký den.
1) považuješ-li se za Boha, je to na pováženou 2) spojitost al bunda a yurek je patrna nejen ze způsobu vyjadřování, jeho občasné vulgarity i jakési rádoby drsnosti či naopak humoru, ale i z počtení na stránkách al bundy, kde nás seznamuje mimo jiné i s tím, jak k yurkovi přišel. 3) v obou případech se také rád pochlubíš tím, že jsi už čtyřicetiletý stařec protřelý světem 4) ačkoliv nejsi jistě zcela hloupý, v poslední době trpíš neodolatelnou touhou vyjadřovat se vždy a ke všemu, což činíš často a rád, ba nejednou diskutuješ sám se sebou... tak že jsou to občas tvé monology, jindy dialogy yurka s al bundou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.