Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis na vysavač Matsui

Od: leni* odpovědí: 9 změna:
dcera rozslapla trubici od vysavace matsui,je z umele hmoty.Kde se da sehnat nova?Existuje nejaky servis tehle znacky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Novou trubici lze vyrobit z plastové instalaterské roury (obvykle na odpad) patřičného průměru za pomoci horkovzdušné pistole či nádoby s horkou vodou a trochy šikovnosti. Řešil jsem to také... a úspěšně.

al bunda*
hodnocení

0x
Ještě by stálo za to se podívat, jestli rozměry trubice nejsou zcela standardní (obvykle jsou) a koupit novou od vysavače jiného typu. Kutilskou výrobu bych nechal až jako poslední variantu.
Hezký den.
... a právě proto ( úprava konců trubic) za pomoci teplovzdušné pistole či horké vody... celá záležitost je za dvacku bez shánění.
al bunda*

Nejsme ve sporu. Ale...
To máš tak.. Není každý tak šikovný a vybavený jako my dva. Co je nám přirozené, to pro městské a sídlištní obyvatele může být zcela nerealizovatelné - komu by se chtělo nahřívat trubku na sporáku? A nahřát ji správným způsobem to taky napoprvé neutrefí. Nechtěl jsem tím říct, že nemáš pravdu, ale tazatele třeba nenapadlo, že vysavače různých typů mohou mít stejné trubky a je to pro něj řešení jednodušší.

Mějte lidi rozum a nebo aspoň se mnou soucit. Když budu vypisovat všechny možné varianty souvislostí a vysvětlovat každému, jak jsem uvažoval tak nebudu dělat nic jiného. To se potom z potěšení, které mi diskuse na Poraďte působí, stane něco velmi málo příjemného. Já vím, nikomu bych nechyběl... Ale přesto.
Děkuji.
Hezký den.

Ale jo, jen se vykecej... Soucit s tebou mám určitě já. I s yurkem. Jinak to ani nejde... *smich*
al bunda*

Pro mě za mě...

yurek*

Co ty do mě když já do tebe nic?
Nevezmeš jména Božího nadarmo to tě neučili?

Ta mládež dneska nemá žádného vychování... *bum*

1) považuješ-li se za Boha, je to na pováženou
2) spojitost al bunda a yurek je patrna nejen ze způsobu vyjadřování, jeho občasné vulgarity i jakési rádoby drsnosti či naopak humoru, ale i z počtení na stránkách al bundy, kde nás seznamuje mimo jiné i s tím, jak k yurkovi přišel.
3) v obou případech se také rád pochlubíš tím, že jsi už čtyřicetiletý stařec protřelý světem
4) ačkoliv nejsi jistě zcela hloupý, v poslední době trpíš neodolatelnou touhou vyjadřovat se vždy a ke všemu, což činíš často a rád, ba nejednou diskutuješ sám se sebou... tak že jsou to občas tvé monology, jindy dialogy yurka s al bundou.
al bunda*

Tvoje starosti a Grossovy příjmy bych si fakt přál mít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]