Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP hra a virtuální mechanika

Od: adullka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, vlastním netbook Samsung. Je to starší typ, nainstalovaný mám windows 7 starter. Stáhla jsem si hru Harry Potter a kámen mudrců. Je k tomu potřeba i virtuální mechanika. Nejsem zrovna počítačový expert a proto Vás žádám aby jste mi nějakou virtuální mechaniku poradili. Tu, která by hru zvládla a nezasekl se mi počítač. Pak tu mám text, ktaému moc nerozumím. Tak bych Vás prosila aby jste mi to nějak po lopatě vysvětlili. Moc děkuji.

Text: Návod na Cracknutí hry:soubor který si stáhnul Harry Potter a kámen mudrců PC hra.rar, otevřeš a rozbalíš v něm bude ISO soubor který připojíš přes virtuální mechaniku a nainstaluješ hru Harry Potter and the phillospher stone vložíš kod, poté vstoupíš do souboru ISO a tam najdeš složku CRACK soubor v něm HP.exe zkopíruješ a vložít do C: Program Files/ EA Games/ Harry Potter/ System -> potvrdíš nahrazení souboru HP.exe a hru můžeš bez jakýkoliv potíží spustit :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunclik*
hodnocení

3x

Já používám prográmek MagicDisc. magiciso.com/...

Je opravdu malý, zabere jenom 1 MB. Také není nutné program pořád spouštět, namountovaný obraz zůstane aktivní, ikdyž je program vypnutý. Ale samozřejmě na výběr je toho víc: Daemon Tools, Virtual CloneDrive, Alcohol 120% a další.

hoummy*
hodnocení

1x

Program virtuální mechanika je: Daemon tools

praivo*
hodnocení

0x

Démon je podle mne zbytečně složitý. Používám Virtual CloneDrive.

Po lopatě - instaluješ některou virtuální mechaniku z toho co ti nabídli v předchozích řádcích. klikneš na tu mechaniku a ona by se tě měla zeptat co chceš mount unmount to znamená připojit k té mechanice. Pro klikáš se k tomu *.ISO souboru ve složce kde máš toho Harryho. Od té chvíle by se to iso mělo chovat jako cédéčko. Když na něj poklepeš měla by se rozjet instalace. Další popis přepsaní exe souborů už je snad srozumitelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]