Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám asi 5 let starý LCD TV od LG,k tomu sat.přijímač Mascom a Irdeto kartu výměna. Často se mi při přepínání programů stává,že obraz nenaběhne,po asi třech sekundách se objeví německý nápis "Cryptoworks - nemáte oprávnění sledovat tento program.Stiskněte OK" Tak ho stisknu a pokud mám štěstí,za cca 2 sekundy obraz naběhne.Jinak se objeví další nápis,teď už v českém jazyce, "Zakódovaný program". Další cca dvě sekundy a obraz naběhne.
Toto se děje jak u placených programů,tak i u volných.A dělalo to i u původní karty Skylink.
Neví někdo,kde je zádrhel? Pomaleji reagující TV? Špatné překlápění Vertikal-Horizontal v konvertoru? Něco jiného? Parabola na střeše je cca tak stará jako televizor.
Díky moc za názory.
doplněno 31.10.12 22:38:Přijímač je HD,televizor HD ready,propojení běžným kabelem HDMI.
doplněno 31.10.12 22:39: Překlápí se vůbec něco v tom konvertoru?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.