Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se objevují tyto hlášky?

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

mám asi 5 let starý LCD TV od LG,k tomu sat.přijímač Mascom a Irdeto kartu výměna. Často se mi při přepínání programů stává,že obraz nenaběhne,po asi třech sekundách se objeví německý nápis "Cryptoworks - nemáte oprávnění sledovat tento program.Stiskněte OK" Tak ho stisknu a pokud mám štěstí,za cca 2 sekundy obraz naběhne.Jinak se objeví další nápis,teď už v českém jazyce, "Zakódovaný program". Další cca dvě sekundy a obraz naběhne.

Toto se děje jak u placených programů,tak i u volných.A dělalo to i u původní karty Skylink.

Neví někdo,kde je zádrhel? Pomaleji reagující TV? Špatné překlápění Vertikal-Horizontal v konvertoru? Něco jiného? Parabola na střeše je cca tak stará jako televizor.

Díky moc za názory.

doplněno 31.10.12 22:38:

Přijímač je HD,televizor HD ready,propojení běžným kabelem HDMI.

doplněno 31.10.12 22:39:

Překlápí se vůbec něco v tom konvertoru*smich*?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

Mám Skylink a stávalo se mi to taky. Důvodem jsou prý jakési poruchy signálu. Možná byste měl dát zkontrolovat nasměrování antény.

ladaadal*
hodnocení

0x

Já mám DigiTv a každou chvilku se mi ve filmu objeví "nemáte oprávnění sledovat tento kanál". Už to ani neřeším. Zaplaceno mám a proč to tam naskakuje ví bůh. Myslím, že ani provozovatel to není schopen vysvětlit.

mkat*
hodnocení

0x

Pravdepodobne dekoder zle reaguje.Ma opozdene "reakcie".Najprv signal urči ako kodovany ( signal môže mať nejaku vadu,zakmit )a potom ho dekoduje.

juvla*
hodnocení

0x

Problém je špatná spolupráce fw s kartou. možná by pomohlo přehrát fw. Konvertor je od toho aby konvertoval "změnil" přijímaný kmitočet kolem 10GHz na vstupu na kmitočet 1000-2000 MHz (zaokrouhleno) na výstupu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]