Nejste přihlášen/a.
Zdravím,Nedávno se mi podařilo shodit pc a přestalolo mi complet fungovat.Celé jsem to rozebral,vyčistil a vše dotáhnul a comp jede jako víno,akorát se mi občas stane že jakoby změní barvu do růžova ,pak ale zase O.K. a hry všechny jedou..Tuto vadu doposud neznám..Může to být závada na grafice? nebo už odchází? mám jí cca 3.roky..nemáte někdo zkušenost?
Zpravidla se jedná o špatně zastrčený kabel (DVI nebo VGA). Zkontrolujte ho jak na straně počítače, tak na straně displeje. Pokud jste počítač rozebíral, zkuste se podívat, jestli je karta správně osazená ve slotu (až na doraz).
Další možností je chyba kabelu nebo monitoru, jak píše rádce přede mnou, máte-li možnost, zkuste jiný kabel, nebo jiný monitor.
Pokud nic z toho nepomůže, může být chyba v grafické kartě, ale podle těch příznaků bych to viděl na ten špatně zastrčený kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.