Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace offline

Od: dalila* odpovědí: 5 změna:

Hezký večer.Sice vím co je online a offline ale mám docela problém pochopit jak pracuje navigace v režimu offline.Pokud si chci zadat v navigaci v telefonu s androidem nějakou trasu tak aby mě vedla,tak by snad měla být v režimu online(pod dohledem satelitů),ne? Jak je to při offline?Nevím zda jsem to pochopitelně napsala.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Online navigace je taková, která si mapy stahuje aktuálně z internetu jak je zrovna potřeba

Offline má mapy nahrané v paměti, a nepotřebuje tedy internetové připojení.

K satelitům GPS se samozřejmě připojují všechny navigace.

doplněno 30.10.12 20:02:

Tedy online/offline znamená jen to, jestli ke své funkci potřebují internet nebo ne :) např. navigace v Google Maps potřebuje, a například navigační aplikace Sygic (při instalaci si stáhne kompletní mapu na paměťovou kartu) připojení k internetu nepotřebuje :)

dalila*
hodnocení

Jak jsem pochopila,tak pokud nechci být datově připojena tak je lepší navigace s mapami v telefonu.?Je velký poblém nainstalovat takovou např,ten Sygic?Prý jsou nejlepší nějaké Primo.Potřebuji to na pěší chůzi.Kde ho vzít?Jinak díky za odpověď.

joudic*

sygic je na 2 veci, pouzitelne jsou navigon a igo 8, oba stejne, navigon mam radsi

Sygic byl jako příklad co mě první napadl, žádné větší praktické zkušenosti s ním nemám. jinak na ty moje občasné jízdy "do neznáma" mi stačí navigace od Google maps, mám od operátora datové připojení, tak nemám problém :) samotná navigace je zdarma.

stirecek*
Sygic je v pohodě, ale plati se 35/55kc mes. Ovšem da se zapnout/vypnout jednoduše smskou a používat v měsíci, kdy potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]