Nejste přihlášen/a.
Hezký večer.Sice vím co je online a offline ale mám docela problém pochopit jak pracuje navigace v režimu offline.Pokud si chci zadat v navigaci v telefonu s androidem nějakou trasu tak aby mě vedla,tak by snad měla být v režimu online(pod dohledem satelitů),ne? Jak je to při offline?Nevím zda jsem to pochopitelně napsala.
Online navigace je taková, která si mapy stahuje aktuálně z internetu jak je zrovna potřeba
Offline má mapy nahrané v paměti, a nepotřebuje tedy internetové připojení.
K satelitům GPS se samozřejmě připojují všechny navigace.
doplněno 30.10.12 20:02: Tedy online/offline znamená jen to, jestli ke své funkci potřebují internet nebo ne např. navigace v Google Maps potřebuje, a například navigační aplikace Sygic (při instalaci si stáhne kompletní mapu na paměťovou kartu) připojení k internetu nepotřebuje
Jak jsem pochopila,tak pokud nechci být datově připojena tak je lepší navigace s mapami v telefonu.?Je velký poblém nainstalovat takovou např,ten Sygic?Prý jsou nejlepší nějaké Primo.Potřebuji to na pěší chůzi.Kde ho vzít?Jinak díky za odpověď.
Sygic byl jako příklad co mě první napadl, žádné větší praktické zkušenosti s ním nemám. jinak na ty moje občasné jízdy "do neznáma" mi stačí navigace od Google maps, mám od operátora datové připojení, tak nemám problém samotná navigace je zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.