Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung GT-S5230-práce s automatem navádění

Od: simonatt* odpovědí: 12 změna:

Prosím,poraďte:Čím mám vyvolat klávesnici na displej,když mne v průběhu hovoru navádí automat zmačknout určité číslo,abych mohla pokračovat?Ať mačkám cokoli,na displeji se nic nemění,klávesnice s čísly se neumáže.Děkuji za radu.S.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simonatt*
hodnocení

Oprava:klávesnice s čísly se NEUKÁŽE.

hodnocení

0x

Pro aktivaci klávesnice během hovoru zkuste podržet stisknuté tlačítko pro zapnutí telefonu.

doplněno 22.02.13 20:05:

Jen tak mezi námi, já jsem si to myslel, že se to vypne :D ale našel jsem tu radu na stránkách jednoho servisu.

A v manuálu nic o tom není. Ono poslední dobou, jsou ty manuály naprd. Tak třetina věcí (funkcí) tam ani není.

simonatt*
hodnocení

To pepr: Dík za odpověď.Tlačítko pro zapnutí tlf.je vpravo dole.Tím tlačítkem se stiskem tlf. zapne nebo vypne.Když jsem jej podržela,tak se hovor přerušil.Displej ztmavl.Mám před sebou manuál,ale nejsem schopna se dočíst,jak na to.I tak moc děkuji za radu!S.

simonatt*
hodnocení

To pepr: Vážím si ochoty a děkuji!Zkusím vše,co mi kdo poradí.zatím bez úspěchu.S.

hodnocení

0x

Musíte mačkat tlačítko,které je vpravo,ale z boku

simonatt*
hodnocení

To mamina:zkusím.taky jsem jej mačkala,ale asi jinak,protože se mi tlf.vypnul.Chce to asi stále držet.Zkusím! Díky díky!S.

hodnocení

0x
Co display rozsvitit a odemknout?
U sveho stareho S5620 se po odemknuti dole zobrazilo "Klávesnice" ;)
simonatt*
hodnocení

T: @dawidececk

Dík,ale je jasné,že když chci navolit cizí tlf.číslo které nemám v tlf.seznamu,odemknu zámek,navolím klávesnici,namačkám číslo a stisknu tlačítko vlevo dole-zahájení hovoru.No a ten mne navádí na použití čísla pro pokračování a při tom se to stane:protože nevím,co zmačknout,aby se mi klávesnice zase zobrazila,tak jsem tady požádala o radu.V manuálu,který k telefonu mám,to není.Zkusím použít tu radu držet stisknuté vypínací tlačítko na boku telefonu.I tak díky za radi i Váš čas! S.

To jsem myslel prave k tomu hovoru, kdyz zrovna volate
simonatt*
hodnocení

To dawidecek: zkusila jsem to.Ale displej zhasl.Předtím tam bylo velké sluchátko,když jsem zahájila hovor.Prostě jsem z toho usoudila,že jsem vlastně vypla telefon,protože to vůbec nereagovalo.Taky jsem neměla možnost něco zmačknout,displej byl tmavý.prostě bez reakce.Dawidečku,moc děkuji za snahu!Ještě jsem se obrátila na poradnu Samsungu.Tak uvidím,zda mi něco poradí.S.

Rád pomohu :)
myslel jsem toto:
mobilni-telefony.heureka./...
Pokud ani to nepomůže pak už nevím :(
Hodně štěstí!
simonatt*
hodnocení

Milý dawidececk!TO JE ONO!Zlatíčko!Děkuji,děkuji moc!S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]