Nejste přihlášen/a.
Prosím,poraďte:Čím mám vyvolat klávesnici na displej,když mne v průběhu hovoru navádí automat zmačknout určité číslo,abych mohla pokračovat?Ať mačkám cokoli,na displeji se nic nemění,klávesnice s čísly se neumáže.Děkuji za radu.S.
Pro aktivaci klávesnice během hovoru zkuste podržet stisknuté tlačítko pro zapnutí telefonu.
doplněno 22.02.13 20:05:Jen tak mezi námi, já jsem si to myslel, že se to vypne :D ale našel jsem tu radu na stránkách jednoho servisu.
A v manuálu nic o tom není. Ono poslední dobou, jsou ty manuály naprd. Tak třetina věcí (funkcí) tam ani není.
T: @dawidececk
Dík,ale je jasné,že když chci navolit cizí tlf.číslo které nemám v tlf.seznamu,odemknu zámek,navolím klávesnici,namačkám číslo a stisknu tlačítko vlevo dole-zahájení hovoru.No a ten mne navádí na použití čísla pro pokračování a při tom se to stane:protože nevím,co zmačknout,aby se mi klávesnice zase zobrazila,tak jsem tady požádala o radu.V manuálu,který k telefonu mám,to není.Zkusím použít tu radu držet stisknuté vypínací tlačítko na boku telefonu.I tak díky za radi i Váš čas! S.
To dawidecek: zkusila jsem to.Ale displej zhasl.Předtím tam bylo velké sluchátko,když jsem zahájila hovor.Prostě jsem z toho usoudila,že jsem vlastně vypla telefon,protože to vůbec nereagovalo.Taky jsem neměla možnost něco zmačknout,displej byl tmavý.prostě bez reakce.Dawidečku,moc děkuji za snahu!Ještě jsem se obrátila na poradnu Samsungu.Tak uvidím,zda mi něco poradí.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.