Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do mobilu

Od: petula00* odpovědí: 3 změna:

Do nového mobilu SGS Advance chci instal.navigaci.Která je nejvhodnější na turistiku.Prostě pro pohyb a nalezení výchozího místa v cizím městě.která je ze zkušeností jak v instalaci tak v mapové části nejlepší a prověřená,Navigaci v autě mám s NSW Primo a úplná pohoda.hodí se i v mobilu pro pěší?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Máme stejný telefon :)) Smartmaps není špatná ;)
Osobně používám Google mapy. Me stačí a jsem na ně už zvyklej. :)
doplněno 28.10.12 21:01: Podle android fóra si hodně lidi chválí Trekbuddy :) ja jsem zatím nezkoušel.

hodnocení

2x

Čus v autě mám IGO 8, v mobilu IGO PRIMO která je na turistiku nevhodná-jinak snad nejlepší mobil.navigace ,pro tvůj celkem slušnej mobil bych použil Locus turist.navigaci nebo Smartmaps, či něco na Geocaching

joudic*
hodnocení

2x

mam na droidu navigon a igo 8, navigon je asi o level lepsi, trekbuddy na turistiku je pohoda, pak je jeste nejaky cz propojeny s turistikou.cz nebo jak, ze tam lidi nahravaj ruzny pesi trasy, ktere jdou stahnout, ale nevim jmeno uz, je na google play k nalezeni... na kolo nebo pesi Lotus je toho mrte :)

doplněno 29.10.12 04:45:

tak to ceske se jmenuje primo Turisticka navigace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]