Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Lg42LV375S sdílení s pc přes DLNA

Od: mirek1311* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny velmistry,mám dotaz,přestalo mi fungovat sdílení pc a televize,nastavení je správné,internet v televizi funguje,ale nejdou sdílet videa,hudba atd. z pc,spojení přes síťový kabel,do dneška vše fungovalo bez problému,diagnostika pc mi rovněž nehlásí žádnou chybu,sdílení domácí sítě atd.Pomůže mi někdo s radou?Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rickycz*
hodnocení

2x

Ahoj je mi sice 10 let ale co když je ten kabel ve vnitř poškozeny nebo je neco v té televizy nebo neco je v počítači ale skus si to nejak jestli nekde neni chyba

mirek1311*
hodnocení

Ahoj,dík za snahu,ale byla to banalita nad kterou jsem dumal celej den,měl jsem moc přísně nastavený antivir,což znemožňovalo sdílení,kabel to být nemohl,protože internetové aplikace z modemu normálně fungovaly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]