2x
Zadej si postupně do místního vyhledávače výraz "nokia 6230" a výraz "témata" bez uvozovek. Pročti, co najdeš. Pokud ti to nepomůže, vrať se k téhle otázce a specifikuj problém.
Hezký den. nic moc sem o tom nenasel,nic o tom problemu,jinak presne o preblemu:stahnu z netu tema(nejakej soubor .nth),poslu pres IrDa do mobilu,ulozim,dam otevrit a napise to format souboru neni podporovan
Tak je třeba zjistit, které formáty podporovány jsou a provést konverzi. Mrkni na to a s konverzí si snad pak nějak poradíme.
Hezký den. podporuje stejny soubory jako Nokia 6020,kterou sem mel,jenom tadle jich podporuje o neco vic myslim,jen uz nwm jaky presne.nedalo by se to tema cely rozdelat?tapeta,sporic,atd.?
no dik za odkaz,ale nepomohlo,neda se nejak z toho tematu videlat tapeta,sporic a ta tapeta co je tam v menu?nwm jak se tomu rika
Jestli jsi za tu chvilku prošel všech cca 11 300 odkazů, máš můj upřímný obdiv... ty sem samozrejme neprosel ale znam net,prvni asi 2 stranky sou ty nejlepsi odkazy,zbytek uz hleda cokoliv treba s cislama 6230 nebo vsechny temata z diskuzi,nema to cenu,spis to chce radu jak ty temata rozlozit na obrazky
OK, takže když znáš net, jistě víš, jak se ptát strejdy Googla. Ptej se...
Hodně zdaru. ja to myslel jako ze znam jako to hleda,proste prvnich nekolik stranek to hleda co chcu,a pak vsechno mozny
Já to nemyslel ve zlém. Ty odkazy vedly na nejrůznější fóra a navíc, kdybys je fakt prohlížel, někde by ses dokázal chytit aspoň tak, abys věděl, jak Googlu položit otázku. Já nepoužívám Nokii, což neznamená, že Ti nedokážu poradit. Ale protože je mi tvůj mobil španělskou vesnicí, chci zjistit, co vlastně chceš dokázat, abych to uměl zformulovat jako dotaz pro Google. Rozumíme si? vzhledem k temu ze me je 14,tak nejsu nejchytrejsi,ale docela si rozumime.a doaz pro Google to neni vono,lepsi je kdyz poradi nekdo kdo ma tu nokii,nic ve zlym samozrejme
I proto jsem tě směroval na jiná fóra a dával ti odkazy jak sem, tak mimo Poraďte. (Když s těmi čtrnáctiletými je to těžké...)
Ale když nevíš, jak se zeptat, je ti jakékoli fórum k ničemu.
Takže nevím, jestli to jde rozdělit, ale dalo by se to zjistit. Ovšem protože mi nechceš, nebo nedokážeš pomoci zformulovat otázku, jsme na mrtvém bodě. Přemýšlej o tom a když-tak se ozvi.
Hodně zdaru. Jinak software ti přehrajou prakticky v každém obchodě s mobilními telefony za pár desetikaček. Ale přijdeš o všechna data uvnitř.
Na ovládání Nokií je program, dá se stáhnout z webu a nainstalovat do počítače - teď jsem zapomněl, jak se jmenuje, ale narazíš na něj i tady v některé diskusi. Pak stačí jenom připojit tvoji Nokii k počítači a přenášení a nahrávání témat, případně jejich úpravy by měly přestat být problém. (Není to program na aktualizaci softu ve tvojí Nokii!)
no takhle,otazku asi nezformuluju,ale kdybys nahodou mel cas,nemoh bys na to meknout?zkus neco jako rozdeleni souboru .nth nebo tak neco,ja uz nemam moc casu,zitra stavam 4:40 tak at su cilej,mail mam killer6172@centrum.cz ,distak dibys neco nasel,skopci mi to pls a posli na maila,zitra na to mrknu,na oplatku muzu treba poradit neco s pocitacama,nejsem expert,ale ani amater.hezkej zbytek dne!
No vidíš, že to jde. Ukaž se tu zase zítra, možná něco najdu. Jsou ta stažená témata skutečně určená do 6230? Ptal jsem se ho nahoře... takze to viresim jednoduse:vod matky mam ted 200,- kapesny,rano me je dala,tak skocim do prodejny mobilu ,mam to 500 metru vod baraku,tak zkusim stesti,zitra tu budu asi kolem 3 odpoledne,pak napisu jestli me prehodili ten software a distak poradim s necim jako pc hry,pozadavky atd.
Nejdřív se tam pozeptej, jak to s tím telefonem je a co vlastně podporuje. Pak řeš přeinstalaci software; nevím, co s tím dělal tvůj kámoš, ale nemyslím, že by problém měl být nutně právě tam. A pak to přijď probrat. Třeba ušetříš. no taklhe,kdyz je na netu nekolik stranek typu Nokia 6230 témata jak to asi .nth podporuje,ne?jinak sem se byl poptat jestli tam nemaj opravnu a nic,u nas maj jenom sluchatka,kryty a mobily,mozna este par veci ale opravnu ne ![:( :(]()
Mrkni na TOHLE a stáhni si, nainstaluj NOKIA PC Suite k ovládání tvého telefonu přes počítač. Když tak prolez celé ty stránky, máš tam i kontakt na autora webu, je dost možné, že ti pomůže. Pak dej vědět. Temata podporuje, otázkou však stále zůstává, jestli tam cpeš ta správná:
ydd.cz/... spidere nejsu debil,cpu tam jenom .nth,a zajamavy je ze v galerii ani nemam slozku Témata coz je dost divny,a myslim ze rozlisenim to neni ze mi nefakaj,na nokii 6020 co ma ted po me matka,me jeli jakykoliv temata pro nokiu,ale jen v urcity velikoasti,zkousel sem vsechno,ani sem si je posilal z ty 6020,nepomohlo
Nikdo se z tebe nepokouší dělat debila, neber si to tak osobně. Zkoušel jsi ten můj dnešní odkaz? A zkoušel jsi prográmek Nokia PC Suite? Třeba je ten problém v nahrávání přes infraport - zkus to kabelem. Navíc Nokia PC Suite je program na ovládání kteréhokoli telefonu Nokia. Možná se ti díky němu podaří složku vytvořit, nebo se podívat přes něj na svůj původní telefon v čem je problém.
Jinak na tom odkazu byl kontakt na webmastera, který dělal ty stránky o Nokii 6230i, poprosil jsi o pomoc? Ptal ses ho na řešení problému? ten tvuj odkaz sem zkousel,to s tim debilem chapu,jen sem byl trosku nastvanej kvuli tem tematum tak to ze me najednou vilitlo,s tim webmasterem si prave pisu na ICQ,treba na neco prijdem,dik za odkaz,a ja mam jen infrak,takze kabelem to neviresim
Tak dej vědět, na co jste přišli.
Hodně zdaru. prisli sme na to ze vlastne musim 20 km do brna do znackovy prodejny s nokiema protoze tady v ty nasi vesnicce to nedelaj
Patrně ti tam teda nahrají nový firmware. Vem si kdyžtak s sebou nějaké to témátko ať to můžete na místě odzkoušet. jj poslu si od matky orig. nokia tema a hodim to na MP3 ,snad to bude tim firmwarem,jen nevite nahodou vi dva kolik to asi muze stat?
Pokud je to v záruce, tak nic. Jinak bych to tipoval na max 300 Kč. Tady kolem (OV) obvykle tak stovku pokud vím, ale to je informace jen z doslechu.
Hezký den. takze ted uz asi vim proc mi nefakcej temata,mam firmware 3.15 a datum tam mam 17-3-04,takze v te dobe asi este nebyvali moc témata,tak asi proto