Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dual sim telefon? Zkušenosti?

Od: kartaginec® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si koupit levný dual sim telefon, s foto a tedy s podporou MMS, na internetu a tak mi nezáleží, k tomu ho používat vůbec nechci. Našel jsem tyto dva:

mironet.cz/... (mimochodem ve verzi red ho nabízejí o stovku levnějšíú

mironet.cz/... (o něco levnější, lepší foto, ale je to zřejmě polák a jistě má jiné nevýhody).

Já vím, za tu cenu nelze čekat zázraky ani u jednoho, ale stejně, jaký máte názor?

Díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Tu Nokii 112 mám od srpna a naprostá spokojenost. Jednoduché ovládání, žádné zdlouhavé načítání operačních systémů. Prostě telefon, sms a budík. MMS ani nevím, že to má, to nepoužívám. Prostě klasickej starej mobil s novým designem. Už i párkrát spadnul na zem a nic se nestalo stejně, jako u starejch Nokií. Jedna karta z boku, takže pokud máš služební a soukromou jako já, tak služební dáš z boku a v případě změny zaměstnavatele prostě jen vyndáš a strčíš novou. Prostě jsem absolutně spokojenej.

22.02.13 09:28
hodnocení

Ď.

azurit*
hodnocení

2x

Manželce nadělil ježíšek toto:

mobilni-telefony.heureka./...

je to opravdu jednoduchý telefon na telefonování, SMS, MMS, a nějaké to jednodušší focení, ale tyto úkoly zvládá skvěle... a pokud člověk moc nevolá tak vydrží 10 dnů bez nabíjení a nabíječka není nějakej atyp, ale mikro USB kterou už má dnes skoro každej...

hodnocení

To vypadá pěkně. Foťák je asi dost jednoduchý ne? Stačí?

azurit*

U mýho smartphonu používám foťák i místo kopírky, zkrátka s tím vyfotím A4-ku a vše je dobře čitelné což u toho Samsungu samozřejmě nejde, ale na MMS-ky a na fotky typu "hele Máňo kde sme byli" to stačí - prostě 0,3Mpix není mnoho...

doplněno 22.02.13 16:07:

Jo a má i Ledkovou baterku, což není vůbec špatná věc, sice jsme trošu laborovali jakže se pouští, ale maj to kluci korejský vymyšlený, takže buď klasicky přes menu a nebo, když je zamčená klávesnice, tak dlouho podržet "klávesu nahoru" a už to svítí...

mscale*

Používám mobil Dual SIM za 1000kč - MyPhone 6500,naprostá spokojenost, baterie 5-6dní.

hodnocení

0x

Právě včera sem jeden dual odnesl na reklamaci. Po necelým půl roce používání se několikrát denně sám od sebe vypíná a zapnout jde někdy až na 3. nebo dokonce 4. pokus. Chtěl sem přestat nosit 2 tydlifóny ale po zkušenosti s duálem kdy, když sem na netu (wifi) se musí dát po půl hodině do nabíječky se teď budu modlit aby mi nabídli jinej telefón a určitě si už nebudu vybírat dual i kdybych měl po kapsách nosit 2x starej ericsson a1018s.

ladaadal*

Myslím, že to, že jsi chytil zmetek není nijak ovlivněno tím, jestli je dual nebo není. Kvůli tomu nosit dva telefony mi přijde dost nepraktické. Myslíš, že s jednosimkovým se nic takového nemůže stát? Zkus projít internet, je to o výrobci, o typu a momentálním kusu. Nikoli o počtu sim karet. Mě ten duál vydrží 8 dní, ale nepoužívám net a další věci, na to mám počítač. Jen s ním volám (se služebním dost často), smskuju a ráno mě budí. Navíc pokud si pamatuju ta 112ka měla v základu baterii se zvýšenou kapacitou, proto ta dlouhá výdrž.

hodnocení

Dík za zkušenost. Tož net mne nepálí, podobně jako Ladaadal ho do mobilu ani nechci, respektive nepoužívám. Ta porucha, to je ovšem závažnější, jen doufám, že to není standardní chování. Co to bylo za značku?

Je to šunt značka, jenomže já ho v tý době potřeboval.

mobilni-telefony.heureka./...

ladaadal*

Tak to nevím, jak můžeš porovnávat šunt a zančku. Šunda jsem měl taky. Nějaký MOBI nebo tak nějak. Stál za prd už na začátku a po roce se vytrhali dráty z nabíječky. Žádná jiná do toho nešla (vyzkoušeli prodavači ve dvou prodejnách) a bohužel nebylo možné zjistit, který drát kam patří, takže jsem prostě vlít do krámu a na doporučení chňapnul tu stodvanáctku Nokii.

doplněno 22.02.13 11:37:

Oprava: šunt a značku.

hodnocení

0x

Osobně bych si z těchto dvou vybral Nokii, protože značka Myphone se mi nezdá důveryhodná. Sice má lepší parametry, ale určitě vydrží kratší dobu funkční než Nokia. Ale samozřejmě je výběr na Vás, přeju hodně štěstí.

hodnocení

Tak jsem nakonec zvolui značku, nokia 200 asha.Taky levný, a zatím celkem vyhovuje.

hodnocení

0x

Oprasuji toto tema - poreboval bych doporucit telefon na 2 simky, kdysi jsme meli mivy, ale to byl strasny krap...

Potom jsme to resili radsi dvema.

Jaka je ted aktualni situace? Nemusi to byt zadny hi-tech dotykac s anroidem, ale nejaky normalni telefon na telefonovani, sms, aby se nemusel kazdou chvili nabijet a nebyl to dilensky odflakly telefon pro seniora :)

doplněno 23.09.14 15:42:

nez jsem to opravi, tak se to ulozilo

Oprasuji toto tema - poreboval bych doporucit telefon na 2 simky, kdysi jsme meli mivvy, ale to byl strasny krap, tak jsem se ho zbavili

Potom jsme to resili radsi dvema.

Jaka je ted aktualni situace? Nemusi to byt zadny hi-tech dotykac s anroidem, ale nejaky normalni telefon na telefonovani, sms. Treba fotak by ale mit mohl lepsi nez 0.3mpx, treba i javu jestli to neni prekonana vetev a aby se nemusel kazdou chvili nabijet a nebyl to dilensky odflakly telefon pro seniora :)

myse*

za mne Samsung Duos

OK - jaka je vydrz baterie pri stand by rezimu?

doplněno 25.09.14 08:35:

Tady mobilni-telefony.heureka./... pise borec, ze ty simky vedle sebe nefunguji - jaka je jinak zkusenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]