Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace androidu na 4.0

Od: joa odpovědí: 9 změna:

když mám android 2.3 jde ho aktualizovat na 4.0 ice cream?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na přístroji, musí být pro něj aktualizace vydána.

kulik*
hodnocení

0x

Pokud nemáš telefon,který aktualizaci nenabídne,tak si aspoň můžeš stáhnout z Marketu Ice Cream Sandwich theme ,který ti do jisté míry tu 4.0 nahradí,alespoň vzhledově ;)

hodnocení

0x
Napiš telefon ;)
joa
hodnocení

Můj telefon je Samsung galaxy Y. Když teda neni aktualizace tak si mám stáhnout ten ice cream sandwich launcher? já už párkrát měl v té starší verzi, možná ted bude lepší.

No zkusím to xD

Zkuste Holo launcher :)
ICS launcher od "firmy" Team Syndicate je k ničemu. Padá a je v nemám spousta chyb.
Nebo neoficiální firmware. Viz xdafórum. To jen v případě "nouze". Lze tim zničit telefon.
joa

tím firmwarem jsem si už jeden mobil zničil :(

zkusím ten holo launcher. A pro můj mobil teda neni update?

joa

v tom holo launcheru je tam stejná třeba i ta galerie?

Galerie v 2.3.6 vypadá stejně jako u ICS, Plocha a menu vypadá jako z ICS, nastavení apod, je pořád jako u 2.3.6.
doplněno 28.10.12 17:41: Zkuste Holo nainstalovat, je zdarma. Když se nebude líbit, tak ho smažete ;)
doplněno 28.10.12 17:44: Podle toho, co jsem četl, Galaxy Y ani Android 4 mit nebude. :(
doplněno 28.10.12 20:56: Holo launcher jde nainstalovat už i na Froyo. Samsung galaxy 550 ho má, takže asi ano ;)
joa
hodnocení

Bohužel ten Galaxy Y jsem měl jen dočasně jako náhradu než mi v reklamaci opravily mobil. Dal by se ten holo launcher nainstalovat i na mobil Samsung Galaxy 550?

Díky.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]