Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
joa
Můj telefon je Samsung galaxy Y. Když teda neni aktualizace tak si mám stáhnout ten ice cream sandwich launcher? já už párkrát měl v té starší verzi, možná ted bude lepší.
No zkusím to xD
Zkuste Holo launcher
ICS launcher od "firmy" Team Syndicate je k ničemu. Padá a je v nemám spousta chyb.
Nebo neoficiální firmware. Viz xdafórum. To jen v případě "nouze". Lze tim zničit telefon.
ICS launcher od "firmy" Team Syndicate je k ničemu. Padá a je v nemám spousta chyb.
Nebo neoficiální firmware. Viz xdafórum. To jen v případě "nouze". Lze tim zničit telefon.
joa
tím firmwarem jsem si už jeden mobil zničil ![]()
zkusím ten holo launcher. A pro můj mobil teda neni update?
Galerie v 2.3.6 vypadá stejně jako u ICS, Plocha a menu vypadá jako z ICS, nastavení apod, je pořád jako u 2.3.6.
doplněno 28.10.12 17:41: Zkuste Holo nainstalovat, je zdarma. Když se nebude líbit, tak ho smažete![;) ;)]()
doplněno 28.10.12 17:44: Podle toho, co jsem četl, Galaxy Y ani Android 4 mit nebude.![:( :(]()
doplněno 28.10.12 20:56: Holo launcher jde nainstalovat už i na Froyo. Samsung galaxy 550 ho má, takže asi ano![;) ;)]()
doplněno 28.10.12 17:41: Zkuste Holo nainstalovat, je zdarma. Když se nebude líbit, tak ho smažete
doplněno 28.10.12 17:44: Podle toho, co jsem četl, Galaxy Y ani Android 4 mit nebude.
doplněno 28.10.12 20:56: Holo launcher jde nainstalovat už i na Froyo. Samsung galaxy 550 ho má, takže asi ano
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]