Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám kameru Full HD, dělám různá videjka atp... mám normální přehrávač media player a ten se trochu seká, ale jako normálně videjka rozjede, problém je, když vytvářím videjka... PC se sekne, jak klávesnice, tak i myš a musím resetnout. Asi mám doukoupit a vyměnit nějaké komponenty, že? Přesněji jaké? Určitě tam bude grafická karta, ne?
Zásadními komponenty pro přehrávání Full HD videa jsou procesor a grafický čip/karta. Dokážete zjistit, co tam nyní máte? Můžete k tomu využít např. slunecnice.cz/...
Nedostatečný výkon, HD video je na tohle potvora. Je možné že počítač se "zasekne" jen zdánlivě, prostě při nahrání HD videa do editoru zabere 100% výkonu počítače a nic jiného už nereaguje.
Zkus do toho editoru nahrát nějaké kratší video (třeba jen pár desítek sekund) a i když se ti bude zdát že je zaseknutý tak ho nech třeba 10 - 20 minut v klidu. Je pravděpodobné, že až nahrávané video zpracuje tak zase začne reagovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.