Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím potřeboval by jsem poradit,chtěl jsem aktualizovat Nokii X6,po aktualizaci ale nešla na mobilu čeština,tak jsem udělal něco,ani nevím už co to bylo,nějaké tovární obnovení,nebo nahrání předchozího systému,naštěstí se to povedlo..Už je to opravdu dlouho ani si to nepamatuji,je to cizí mobil,ale teď na na něm po hovoru začala objevovat nabídka - např. headset,sluchátka a tak..někdy se to objeví i po odemknutí mobilu,nevíte prosím co by s tím mohlo být?Je možné že je i něco přehozeného v menu,je to táty mobil,on si s ním pořád hraje a něco vymýšlí,tak že by si to přehodil,ale pořád se ptá co s tím,jestli to nějak nedám do pořádku,asi ho už zabiju,jak se na to pořád ptá.. Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.