Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, momentálně pracuji na projektu kovoveplacky.webnode.cz
Ale chtěl bych lepší tiskárnu, mám HP 6510 Photosmart. Ale potřeboval ybch nějakou laserovou, barevnou, s úplnými detaily. Prostě co nejvíce profesionální.
Za rady děkuji.
To není dobrá specifikace - co nejvíc profesionální, co nejvíc detailů, tisk na kovové placky...
doplněno 25.10.12 18:53: Lze tisknout na samolepku - laserem i inkoustem, pak je lepit na ty placky, a photosmart by měla mít dostatečně malé detailly
No - pokud to byl pokus o upoutání zájmu na tvé stránky, pak asi ne úplně vyšel... Aspoň já se nekouk´...
Pokud se opravdu ptáš na vhodnou tiskárnu pro tvé potřeby, pak si ujasni, co vlastně chceš tisknout, na jaký podklad, proč - a v kolika kopiích...
Protože:
1. HP6510 je multifunkce, slušná tiskárna do kanceláře - ale ani náznakem "profi" - a to pro žádný obor...
2. "laserovou, barevnou, s úplnými detaily. Prostě co nejvíce profesionální" - tohle je naprosto blábolivý výrok (požadavek) - profi na CO?.?.? - na brodění blátem? - takto položeným dotazem maximálně ujistíš jeho čitatele o tom, že vůbec, ani náznakem, nevíš, o čem mluvíš/píšeš...
3. Chceš-li se živit (nebo aspoň přiživovat) grafickými návrhy? (a máš invenci?), drž se toho - a budiž ti přáno... Chceš-li se živit tiskem, nejdřív si o tisku samotném něco zjisti - nebudeš se pak plácat v tom bahně na SuperHyperProfiGeniusálníTiskárně...
...
Možná jsem právě porušil některá pravidla této Poradny, možná ještě některá poruším nyní - ALE - zjisti si, na co se vlastně chceš zeptat, pak si zformuluj otázku - a až teprve poté ji polož...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.