Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava android mobilu - nejde booth

Od: opra odpovědí: 19 změna:

chtěl bych vědět co znamená že mi na mobilu nejde BOOTH? mobil nejde zapnout a opravar rekl ze to je timhle :D

Dekuji predem za všechny rady

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nen to BOOTH, ale BOOT je to natažení operačního systému do operační paměti, děje se při zapnutí mobilu, nebo počítače...

opra
hodnocení

no ale mě právě mobil nejde zapnout. Jde to nějak opravit?

Děkuji.

Já tvrdím, že opravit jde všechno :D

Ten opravář asi nebyl moc velký odborník, že? Informace, že nejde boot je pro zákazníka bezcená, lepší by bylo kdyby vám navrhl co s tim může udělat. Pokud je úplně mrtvý a nejde zapnout, tak může být i zcela jiná příčina.

fino97*

Je v zaruce?pokud ne,muzete zkusit flashnout do nej novy system-nebo to dat nejakemu znalejsimu kamaradovi,aby to udelal za vas...otazkou je,kolik za to ten servis bude chtit,pokud by to byla pro vas prijatelna castka,muzete do toho jit,protoze ten flash taky neni bez rizika...

hodnocení

0x
Napište co máte za telefon, potom můžu radit celý postup ;)
Někdo zde již psal, není to 100%. Mobil se tím může totálně zničit. Ja jsem takto "opravil" už několik telefonů :)

hodnocení

0x

Pokud nejde zapnout, může být závada jinde a pokud nejde zapnout, bude problém i flashnout...

opra

můj mobil je Samsung i5500 galaxy 550. Já jsem to dneska odvezl do Okay a oni se mi ozvou až to opravějí. Ano v záruce to mám. Dal jsem to tam reklamovat s důvodem že nejde zapnout :(

Flashovat nic nebudu, mám s tím špatné zkušenosti!

Znovu opakuju, flashovat by to byla blbost...

A když je v záruce tak pravdu není co řešit i kdyby byl neopravitelný - musí dát nový..

doplněno 25.10.12 14:12:

Teda pokud si nevymyslí, že to je tvojí vinou, móda je, že servis prohlásí že navlhnul :D

opra
hodnocení

já očekávám opravený mobil nebo nový :D jak dlouho na to maj v tom servisu?

Měsíc ze zákona.

opra
hodnocení

takže když jsem to tam dal 25.10. tak mají čas do 25.11.

Doufám že to dodržejí, ale mohli by i dříve.

No mohou i dříve, měsíc je maximum, to dodržet musí.

opra

a co kdyby mi to opravily třeba až za měsíc a půl? co stím?

Pak lze odstoupit od kupní smlouvy.

doplněno 26.10.12 08:36:

Přesněji - jeden den nedodržení a musí vrátit peníze.

opra

já bych chtěl zpátky radši můj opravenej mobil, takže doufám že to stihnou :D

Já nereklamuji, záruka je pro mně bezvýznamná věc a v životě jsem jí využil asi 3x :D Jednou mi zavolali, že poškození je takového druhu, že ji nemůžou uznat, poškození jsem udělal já. Ŕekli mi, že by to trvalo měsíc a půl, ale že mi to udělají přesto zadarmo *palec*

opra
hodnocení

takže ty když se ti něco rozbije tak to nereklamuješ? ale jdeš to dát opravit nebo co?

to já chci ten mobil zpátky opravený do měsíce, jinak chci zpět peníze nebo nový mobil =D

*ua*

No vzhledem k tomu, že pokud se mi někdy něco rozbilo, tak to bylo na 99% po záruce, tak se prostě zárukama nezabývám. Pokud to jde tak si to opravím sám. Už jsem zašel tak daleko, že pokud se mi něco nezdá tak to předělám už před uplynutím záruky a tím se o ní stejně připravím :D

Neboj, oni se snaží ten měsíc nepřešvihnout.

opra
hodnocení

takže ted mi zbýva jen čekat xD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]