Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod Play

Od: petula00* odpovědí: 10 změna:

Po přečtení různých recenzí jsem koupil před 3týdny tel.Samsung Galaxy S Advance.Tady udělám malou odbočku.Je to už můj xtý telefon.Třetí s OS.První dva s OS byly s WM.Oba dva Samsung.zařek sem se že samsunga už nikdy.(problémy se slyšitelností,sekání a nakonec slabé zvonění i po výměně zvonku).Takže zadání na nový znělo:Je jedno jaký OS,Pokud možno displey okolo 4ˇpal.Dobrá slyšitelnost v hlučnějším prostředí a hlasité vyzvánění a ne nějaké šustění.A něco novějšího s dvoujádrem.Zrovna vyšla recenze na SGS Advance kde bylo uvedeno,že hlasitost a zvonění je super.A přestože jsem už nechtěl znovu Samsunga tak jsem risknul a šel do něj.Své sehrál i Amoled display.Jako druhý jsem měl v merku Sony xperia Sola nebo P.No vyhrál Samsung.A zatím nelituji.Hlasitost a zvonění opravdu perfekt,až sem překvapenej že je tak čistě a hlasitě (dle nastavení)slyšet.Žádné sekání atd.Prostě pohoda.

Ale k věci.Zatím jsem si do fonu stáhl z Obchod play jen Skype a nějakou log,hru.Bez problémů.Ale protože telef,dost používám i na netu přes dom.WIFI tak mi moc nevyhovuje nainstal.vyhledávač Google a proto jsem si chtěl stahnout Operu mini .Ale nastal problém.I když mám povolená data na pozadí tak mi při aktivaci Obchod play po chvíli načítání naběhne hláška časový limit spojení vypršel..Tak nevím jak na to dál.Můžete poradit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Opera mi taky nedělala dobrotu. Zkuste Dolphin :)

doplněno 24.10.12 18:21:

Aha, z dotazu jsem vyrozumněla, že šel stáhnout skype a ještě něco a sekat se to začalo až po opeře...

petula00*
hodnocení

Tak sem trochu pohledal a našel jsem tohle.To je můj případ... androidforum.cz/...

doplněno 24.10.12 17:27:

Ale nejde mi na rozum,že z obchodu nestahnu nic ani když se přihlásím do něj z PC.

doplněno 24.10.12 17:29:

sarqo-Problém je ,že nestahnu ani ten Dolphin.

A máš u Google založený účet? :)

petula00*
hodnocení

Účet založený mám.I když se přihlásím tak je tzo stejně na nic.

jirbar*

Z Marketu respektive Obchod Play i po registraci se mi přímo do PC nepodařilo nic. Tablet Archos přes Wifi taky vypadával a Nexus 7 se k internetu nepřipojil vůbec.

V kaskádě je Zyxel k němu TP-LINK 543 který tvoří Wifi. Přes Wifi je připojen jako klient další TP-LINK 743 který má svoji další vlastní Wifi síť.

No a pomohlo zapsání DNS serwrů a zapnutí jejich předávání v routrech.

doplněno 24.10.12 20:06:

mojandroid.sk/...

jdukolem
hodnocení

0x

Netřeba stahovat z obchodu,válí se to na více místech,třeba mobile.brothersoft.com/... odsud lze stáhmnout do PC a následně přenést fo founu.

petula00*
hodnocení

Tak jsem zjistil,že dostat se na Google play přes primární WIFI připojenía následně ještě přes domácí WIFI síť je vyloženě o kvalitě primárního připojení.Zkusil jsem to v kavárně kde byla WIFI síť a připojení a stahování z GP šlo jak z praku.Doma slibuje provider modrý z nebe a skutečnost je o něčem jiném.Škoda.Na hotspot narve co nejvíc lidí a pak to stojí za ...

jirbar*

I doma to jde jak z praku a to síť je dost komplikovaná (viz příspěvek výše). A co ty DNS serwry. Tam asi bude chyba.

petula00*
hodnocení

Nevím čím to bylo ale poté co jsem se připojil v kavárně tak doma už to šlo taky.A jde to stále.Tak nevím kde byl problém.hlavně že je to Ok.

potkycz
hodnocení

0x
Zdravim, take jsem mel problem s pripojenim na Obchod Play. Pokazde vyprsel limit spojeni. Nez se problem objevil, tak vse fungovalo skvele. Me reseni: V nastaveni tabletu jsem otevrel "dalsi aktualizace systemu" a dal "zkontrolovat nyni". Automaticke aktualizace byly vypnute, ikdyz jsem je mel zapnute. Byla nalezena nova aktualizace s popisem, ze fixuje Google Play problem. Po stazeni aktualizace nedavat reboot, ale v nastaveni jit do "system updates" a instalovat aktualizaci z "nand storage". A vse je opet ok!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]