Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat SMS ze Symbianu do Androida?

Od: jerrysek* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den :)
Zbavuji se starého telefonu a potřebovala bych nějak dostat SMSky ze Symbianu do Androida. Lze to?
Ze staré "žiletky" Motoroly L6, zřejmě už SMSky nedostanu...mám pravdu? :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Pokud máte Vodafone, tak můžete ve vodafonepark.cz zobrazit svoje odeslané / přijaté sms několik let zpět a uložit si je třeba do excelu. Jinak bych to ve Vašem případě neviděl moc nadějně =)

Pěkný den

Jindra

luke237
hodnocení

0x
Kolik tam tech SMS mas?

Nektere mobily maji funkci "Uloz SMS do SIM", pak prehodis SIM do noveho mobilu a muzes dat "Prekopirovat SMS ze SIM do telefonu", jestli takovou funkci tvuj mobil ma.

Jinak bych doporucoval se podivat do navodu pro tvuj stary i novy telefon, jestli tam neni doporucen nejaky jiny zpusob.

jerrysek*

Bohužel, žiletka to neumí... SMS tam mám asi 65, SIM má kapacitu 8, a i kdyby to ten telefon uměl, tak pokud vyndám SIM, všechny SMS z telefonu se smažou. Takže by se jich zachránilo max. těch 8.

Zdá se mi, že jediný způsob bude SMSky prostě přepsat... Škoda, že už je pak nedostanu do jiného telefonu...

luke237

luke237
hodnocení

0x
Motorola L6: Zkus pouzit Motorola Phone Tool ( navod pro prevod do PC) a z PC do Androida pouzij ten emSMS Backup & Restore z navodu vyse na prevod SMS ze Symbianu. Jestli tenhle program nebude fungovat, tak se muzes porozhlednout po nejakem jinem. V nejhorsim ti na zaklade toho, jak vypadaji ty ulozene SMS na PC, nekdo poradi, jaky program pouzit.
jerrysek*

Luku, díky za odpovědi *palec* Hned jak bude čas, vyzkouším, a kdyžtak se ozvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]