Nejste přihlášen/a.
začal mi zlobit notebookmožná jsem tam něco špatně nastavila..nevite prosím někdo jak vrátit (časově notebook zpět)?třeba o tyden kdy byl ještě v pořádku
vím ,že to jde,ale nemužu na to najít v nastavení,prosím o postup,jak to udělat...
Start - Programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému...
Spustíš a následně vybereš datum, k němuž se chceš vrátit...
doplněno 24.10.12 12:34:Start - Programy... nebo Start - Všechny programy...
O jaké jde Win?
doplněno 24.10.12 12:52:Standardní Visty mají Start - Programy - Příslušenství... nebo Start - Programs - Accessories (v anglické mutaci)...
Ale - musíš být samozřejmě přihlášená na účtu s administrátorskými právy...
doplněno 24.10.12 12:53:Kdyžtak ´nafoť´ obsah Programy a dej sem obrázek...
dám start a pak mám -počitač/sít/připojit na/ovládací panel/předvolené programy...
co tedy dál?
na učtu s administrátorskými pravy?-co to znamená?jsem ho kupovala ve značkovým krámě Acer
dam start a mám tam předvolené programy-to je ono?
Obrázek sem vložíš tak, že v okně při psaní odpovědi zaškrtneš políčko Chci vložit obrázek pod odpovědí, v dalším kroku pak obrázek (ideálně .jpg) vybereš (stiskneš Vybrat) a pak stiskneš Vložit...
Nemysleljsem vyfotit foťákem - nastartuj si nějaký grafický editor (např. Malování) pak stiskni Start (aby bylo vidět to menu),pak stiskni Ctrl+PrtScn (dohromady), najeď do okna Malování a stiskni Ctrl+V (nebo Shift+Insert - to je jedno) - tím se obrázek vloží do Malování. Následně zvol v menu Soubor - Ulož jako, nějak pojmenuj a zvol formát .jpg...
doplněno 24.10.12 13:24:Do "obyčejné složky" ano - ale přímo to nejde, musíš z clipboardu udělat soubor... Nemusí to být malování - prostě jakýkoli grafický editor (program na úpravu obrázků)...
Vistu ve slovenštině jsem ještě neviděl - ale musí to být podobné češtině...
doplněno 24.10.12 13:50:Jo - PrtSc je to samé...
Adobe Reader není grafický editor - jak název napovídá, je to program ke čtení .pdf...
...
Zkus zadat do Hledej "Příslušenství"... Pokud ho najde, je tam Systémové nástroje - Obnovení systému...
No - asi budešmuset oslovit někoho ve svém okolí - a nebo servis, je to´práce´ na pár minut, tak si snad nebudou počítat majlant...
Resp. jaký máš antivir?
doplněno 24.10.12 14:17:No - nesedím u Vist, ale mělo by to být v Příslušenství...
Je dobrým zvykem,že stisknutím klávesy F1 vyvoláš nápovědu,tam hledej obnovení systemu,samo tě to navede.
ano ale to menu mám zcela odlišné,proto nemohu podle ukázky vyhledat...ani přislušenství mi to nevyhledá
Hmmm...!
A co takhle první položka menu vlevo dole? - Všetky programy...
doplněno 25.10.12 14:05:No - a tam vidím "Príslušenstvo"...
doplněno 25.10.12 14:36:Tak - bohužel - žádný "bod obnovy" nemáš vytvořen, není se k čemu vracet... Nyní - vzhledem k tomu, že notes zlobí, jej asi nemá cenu vytvářet...
Takže zkus nějak rozumně vydefinovat, jak zlobí, uvidíme,jestli tomu dokážemeodpomoci..
při startování...nereaguje na otvírání oken..(jak kdyby se zbláznil)
dále-hlásí ...počítač bol zablokovaný k vuli problemom kompatibilitou...
při používání se někdy sám vypne...
nejvíc asi hlásí nereaguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.