Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV a internet

Od: ringo® odpovědí: 8 změna:

Pokud je na TV napsáno WiFi, Skype, Facebook a jiné nesmysly. Znamená to že ta televize má kompletní připojení k PC a potřebuju jen to WiFi připojení, nebo jsou tam jen ty vyjmenované programy? Nebo jak to vlastně je? Můžu všude surfovat? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není na ní napsáno jen WiFi Ready? Většina TV to tak má = za příplatek se dá dokoupit WiFi modem (zabudovaný ho mají jen dražší modely).

Jinak většina těchto televizí má klasický LAN konektor (RJ45) = připojíte drát z routeru apod.

Surfovat se dá, ale pomocí DO to není zrovna konfortní. Co se týká programů... nevím jak které TV, ale třeba Samsungy umož'nují instalaci programů dle vlastní volby z knihovny aplikací.

doplněno 24.10.12 13:10:

Bože... samozřejmě komfortní...

Měl bych přestat chlastat *smich*

@gotrekzagary : m a n jsou na klávesnici hnedle vedle sebe takže to s tím pitím nebude tak horkýýý.*smich**smich*

hodnocení

2x

Já si myslím, že jen to, co je tam napsáno + se dají zdarma stáhnout nějaké další aplikace. Já mám TV s internetem už asi 3 roky, koupil jsem si LAN adaptér (cca 1500Kč), aby to mohlo fungovat. Mám tam voyo, skype, youtube a koumám teď, jak tam dát facebook, je to zdarma, ale zatím nevím, jak to nainstalovat. Jinak v nabídce vidím ještě tn.cz, twitter, eurosport, 14 různých her a dalších několik věcí.

Možná ale za ty 3 roky to funguje jinak, nevím, ale bylo by fajn připojit do TV bezdrátovou myš a klávesnici a pak už jen surfovat. :)

frantisekpetru*
hodnocení

2x

Nelze odpovědět obecně, záleží na konkrétní TV a jejich specifikacích. Platí to, co je již napsáno nademnou, ale zároveň je už na trhu dost TV, které opravdu mají zabudovanou WiFi a kromě předinstalovaných aplikací i (téměř)plnohodnotný internetový prohlížeč.

hodnocení

Takže pokud nechci propojovat drátem a připlácet za další modemy aj. tak to hned fungovat nebude?

frantisekpetru*

Bylo by lepší napsat, o jaký konkrétní model TV se jedná, pak by se to snad dalo už dohledat.

doplněno 24.10.12 13:00:

Nebo pokud se nejedná o žádnou konkrétní, tak alespoň dejte nějaké další kriteria výběru - technologie, velikost, cena apod.

hodnocení

Musí mít DVB , přehrávání filmů z USB a nějakou tu aplikaci na net. Velikost 102-107

frantisekpetru*

Např. tyto (i s recenzema):
LED Samsung UE40E/..., LED LG47LM660S (recenze je sice na větší uhlopříčku, ale dělá se i 42"viz ZDE)
nebo
Plasma Panasonic /... či levnější brácha Panasonic TX-P42ST50

atd atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]