Nejste přihlášen/a.
Pokud je na TV napsáno WiFi, Skype, Facebook a jiné nesmysly. Znamená to že ta televize má kompletní připojení k PC a potřebuju jen to WiFi připojení, nebo jsou tam jen ty vyjmenované programy? Nebo jak to vlastně je? Můžu všude surfovat? Díky
Není na ní napsáno jen WiFi Ready? Většina TV to tak má = za příplatek se dá dokoupit WiFi modem (zabudovaný ho mají jen dražší modely).
Jinak většina těchto televizí má klasický LAN konektor (RJ45) = připojíte drát z routeru apod.
Surfovat se dá, ale pomocí DO to není zrovna konfortní. Co se týká programů... nevím jak které TV, ale třeba Samsungy umož'nují instalaci programů dle vlastní volby z knihovny aplikací.
doplněno 24.10.12 13:10:Bože... samozřejmě komfortní...
Měl bych přestat chlastat
Já si myslím, že jen to, co je tam napsáno + se dají zdarma stáhnout nějaké další aplikace. Já mám TV s internetem už asi 3 roky, koupil jsem si LAN adaptér (cca 1500Kč), aby to mohlo fungovat. Mám tam voyo, skype, youtube a koumám teď, jak tam dát facebook, je to zdarma, ale zatím nevím, jak to nainstalovat. Jinak v nabídce vidím ještě tn.cz, twitter, eurosport, 14 různých her a dalších několik věcí.
Možná ale za ty 3 roky to funguje jinak, nevím, ale bylo by fajn připojit do TV bezdrátovou myš a klávesnici a pak už jen surfovat.
Např. tyto (i s recenzema):
LED Samsung UE40E/..., LED LG47LM660S (recenze je sice na větší uhlopříčku, ale dělá se i 42"viz ZDE)
nebo
Plasma Panasonic /... či levnější brácha Panasonic TX-P42ST50
atd atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.