Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý displej u tabletu

Od: toma* odpovědí: 1 změna:

O víkendu jsem rozbil displej u mého tabletu-spadnul mi na zem a vysypalo se z displeje "sklo"Zajímalo by mě jestli se s tím dá ještě něco dělat, tzn. jestli se oplatí buď opravit, případně zdali by se něco takového dalo prodat na díly... má případně někdo zkušenosti s tímto serverem - servistabletu.cz/...?

Díky předem za odpověď/i

Rozbitý displej u tabletu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepsina*
hodnocení

0x

Sklo u mobilního telefonu není problém vyměnit. Pár mých spolužáků mělo prasklé sklo. Samozřejmě pokud má telefon kapacitní displej, což má zřejmě Váš tablet také. Nevím jak to je s výměnou skla u tabletu, a hlavně když je sklo uplně ''rozsypané''. Ale zřejmě by to neměl být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]