Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 5 vs. Samsung Galaxy Note II

Od: romeiro* odpovědí: 3 změna:

Zdravím...

chtěl bych se zeptat na osobní názor druhých - zapomeňme teď na válku "iOvcí" s "geekovskými roboty" jde mi čistě o názor těch, co mají zkušenosti s oběmi platformami. Jedná se mi o to, že jsem ve své době top s Androidem což byl Samsung Galaxy S II s Androidem 2.3 Gingerbread, oproti tomu jsem měl ale i iPhone 4S. (Dříve jsem Apple i obecně jeho produkty nesnášel, když jsem si ale jednou cestou do práce koupil iPhone 3G a následně po čase 3GS, pochopil jsem proč lidé Apple a jeho produkty tak milují). Za dobu používání jsem si na iPhone tak moc zvykl, že jsem si řekl, že už nikdy nic jiného nechci (poslední zkušenost s Windows Phone 7.5 - řadím na poslední místo, snad i za Symbian).

Teď stojím před volbou, iPhone 5 se zdá být jaksi jasná volba, to jsem si řekl už kdysi, protože zvyknout si na iOS je jednoduché, odvyknou už nikoli, appstore nabitý opravdu kvalitními aplikacemi. Jenže se objevil Samsung Galaxy Note II a já začínám mít dilema. Chtěl bych se zeptat uživatelů s Androidem 4.x.x jaké jsou zkušenosti, SGSII jsem opustil tak trochu kvůli aplikacím - půl na půl kvalita/nekvalita a hlavně nejednotný design aplikací - což jak všichni ví, u iOS není. Zajímá mě tedy jestli se nabídka aplikací od dob 2.3 Gingerbread nějak změnila, jestli je více kvalitních aplikací.. děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mas-li rad iphone , tak jdi do iphone 5. Je to novy a super mobil a kdyz ti vyhovuje iOS tak neni co resit.

spoilt
hodnocení

0x

Měl jsem 4s a nyní doma jak 5ku, tak Note 2. Na zimu je Note super a dá se unosti. V létě to bohužel sundavá kraťasy. Jinak vychytávky stylem voicecontrol a focení hlasem jsou super, ale na jak dlouho. Rychlost zatím stále zůstává na straně Iphone5. Můj již byl bohužel v reklamaci a vyměněn za nový. Sám se nyní rozhoduji:)

t0my
hodnocení

0x

Nemám nic proti firmě apple, ale iphone 5 mi příjde až zbytečně předražený na to, co má za vlastnosti ;) Samsung Galaxy Note II sice taky nepatří mezi levnější kusy, ale každopádně, kdybych si měl vybrat mezi jedním z nich, tak bych bral ten samsung. Pokud se hlavně rozhoduješ mezi volbou operačního systému, tak na Android se dá zvyknout a u aplikací mezi Androidem a iOS moc velký rozdíl není. Každý má ale jiný vkus, že... ;) Každopádně se ještě podívej (třeba na youtube) na recenze těchto dvou telefonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]