Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro v autě - jak ho zapojit?

Od: ku5as* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Prosím jsem v tomhle směru naprostý amatér a rád bych měl v autě torchu normální hudbu proto jsem si koupil pár repro a nové autorádio Pioneer du auta ale problém je v tom že nevím jak si to mám zapojit zatím jsem si do plata instaloval repro a kabel dvoulinku nataženou mám k rádiu ale teď přichází ten problém jak to zapojit do rádia? mám tam euroconektory a nevím jak to do nich zapojit? volné sloty tam jsou.

Prosím jak to mám udělat abych to zapojil do konektorů u rádia správně? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Velmi jednoduše. Zajímá Vás spodní část konektoru. Podle čísel zapojíte pravý zadní + a -, a levý zadní + a - (svorky + a - jsou označeny na reproduktorech)

Pravděpodobně ale budete poteřebovat ty nacvakávací kontakty konektoru, které do něj nasunete pokud tam nejsou. Pokud by tam byly, tak jen přidělat dráty na dráty (buď jednoduše přes čokolády, nebo lepší řešení připájet a stáhnout bužírkou)

doplněno 23.10.12 13:33:

obrázek:

Repro v autě - jak ho zapojit?
ku5as*
hodnocení

právě ty konektory v tom rádiu ani v těch konektorech nejsou jak se jmenují ty konektory do kterých bych si zapojil ty repro? děkuji

doplněno 23.10.12 13:42:

bych si popřípadě koupil konektorky které bych tam vsadil a je to. Ale nechce se mi napájet nové repro na kabeli co mám do předních repro.

gumidek*

Který konektor to je:

google.cz/...

Možná bude potřeba přechodka na ISO standart (viz. mikihans) nebo koncovka s dráty k rádiu a popis drátů a jejich funkcí k čemu který je.

ku5as*
hodnocení

Tohle je přesně ono a nevím jak do tohodle si mám zapojit ty kabely...a jak jsem psal jsem naprostý amatér tak prosím pište to jak pro úplného blbce děkuji ;)

Repro v autě - jak ho zapojit? #2
gumidek*

Zapojení stále nemohu najít. Poslední varianta je ta přechodka:

auto-doplnky.com/...

Pomohlo by mi o jaký Pionner se jedná.

au1
hodnocení

0x

u rádia je návod, nebo na kabelech je popsáno, kterej kabel kam patří. např LR (levý zadní), RF (pravý přední) atd. Vždy jsou 2 kabely stejné barvy, na ty připojte pokaždé jeden reproduktor. Konektor na repro má 8 pozic, 4 reproduktory po 2 kabelech.
Napájení je jasný, černej drát je kostra, červenej bývá +12V ze spínačky, žlutej +12V stále. už jsem to ale u jednoho vérglu viděl i naopak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]