Nejste přihlášen/a.
Zdravím chytří lidé
Velmi dlouho jsem tu nebyl, potřeboval bych radu...
Mám SAMSUNG Galaxy mini, a před 5 dny mi přišla SMS zpráva. Na hlavním displeji a ve stavovém řádku je zobrazena jako nová zpráva. V náhledu je i kousek textu, ale... Když na ni kliknu, otevře se nová zpráva. Když otevřu zprávy, není tam.
Staré zprávy jsem mazal, telefon nekolikrátrestartoval. Ta SMSka tam prostě je, ale není.
Co s tím? Víte někdo co se stalo? Celkem mi tam vadí
Předem děkuji za rady...
T.M nabízí možnost poslat SMS ze své brány jako takzvanou SMS na displej. Ta se v mobilu neukládá. Je možné že galaxy se to snaží uložit a ono mu to nejde a to ho rozhodilo.
Nebo by to mohla být CellBroadcast esemeska. Ty se ukladají do jiných složek. Zapnul a vypnul bych v nastavení esemesek příjem CB zpráv.
Nic víc mě nenapadá. Pak už zbývá jedině, obrátit se na majitele stejných přístrojů třeba na fóru mobilmania.cz
nebo nějakém Android fóru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.