Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neviditelná SMSka

Od: rotker odpovědí: 1 změna:

Zdravím chytří lidé :)

Velmi dlouho jsem tu nebyl, potřeboval bych radu...

Mám SAMSUNG Galaxy mini, a před 5 dny mi přišla SMS zpráva. Na hlavním displeji a ve stavovém řádku je zobrazena jako nová zpráva. V náhledu je i kousek textu, ale... Když na ni kliknu, otevře se nová zpráva. Když otevřu zprávy, není tam.

Staré zprávy jsem mazal, telefon nekolikrátrestartoval. Ta SMSka tam prostě je, ale není.

Co s tím? Víte někdo co se stalo? Celkem mi tam vadí *nevi*

Předem děkuji za rady...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

T.M nabízí možnost poslat SMS ze své brány jako takzvanou SMS na displej. Ta se v mobilu neukládá. Je možné že galaxy se to snaží uložit a ono mu to nejde a to ho rozhodilo.

Nebo by to mohla být CellBroadcast esemeska. Ty se ukladají do jiných složek. Zapnul a vypnul bych v nastavení esemesek příjem CB zpráv.

Nic víc mě nenapadá. Pak už zbývá jedině, obrátit se na majitele stejných přístrojů třeba na fóru mobilmania.cz

forum.mobilmania.cz/...

nebo nějakém Android fóru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]