Dobrý den chtěl bych si koupit telefon Nokia Lumia 800. tento telefon je hodnocen velmi dobře. Zajímá mne hlavně navigace. Je hlasová? jak je to s aktualizací map a kvalitou navigace atd. Děkuji.
Já mám N97 mini a mám tam navigaci. Bude asi podobná ne-li stejná. Ženský hlas, docela rychle se napojí na satelity, do 5 minut i dříve. Akorát někdy zlobí čísla popisné a ty lomítka :D, ale to je asi chyba na mé straně. Doporučuji.
Jo tenhle mobil má výbornou navigaci a hlavně není potřeba být připojenej k internetu za jízdy jako u většiny jinejch mobilů, takže se dá ušetřit spousta peněz. Jinak navigace špičková, připojení k satelitu rychlé a hlasová opravdu je, můžu jedině doporučit, za mě bych si tenhle mobil koupil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.