Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškození led obrazovky

Od: havlaskova* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

vlastním televizi samsung (UE..?) s led obrazovkou, dnes po zapnutí mám bílou tečku na obrazovce. Když obrazovku lehce přejedu prstem je v tom místě znát dírka (mám malou dceru mohla ji zřejmě poškodit). Je toto nějak opravitelné? Mám cenu kontaktovat servis?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Opravitelné to rozhodně není, jedná se o mrtvý pixel, což potká poměrně velké procento LCD panelů.

Na reklamaci (kdyby to bylo bez cizího zavinění) to taky není, musí jich být určitý počet na určité ploše.

hodnocení

2x

Je to opravdu znatelné prstem? To by mohlo být poškození RGB polarizačního filtru, je plastový.

havlaskova*
hodnocení

Ano, je to malá dirka velikosti špendlíkové hlavičky

Sice si nedokážu představit jak k takovém poškození může dojít,ale je to jak jsem psal. Prostě mrtvý pixel to asi nebude a opravitelné to není.

raadek*
Zkuste to zamaskovat černou barvou, pak to bude míň vidět. Černým fixem nebo šminkami na oční řasy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]