Nejste přihlášen/a.
Babo raď? Jak mohu ze simky dostat na jiné medium seznam kontaktů. Nechci každý kontakt růčo opisova, třeba na papír nebo do PC? Díky
doplněno 17.10.12 20:51:Nokia 1616
doplněno 17.10.12 22:45:N 1616 je nejlevnější mobil. Poud vím, tak tato mašinka nemá jakékoliv možnosti připojení k PC, jedině simku vložit do čtečky.
doplněno 18.10.12 09:48:Díky všem. Kontakty jsem zkopíroval do mobilu. O čtečkách vím - nechce se mi vyhazovat kačky. Vyřešeno. Dám do jiného mobilu a z něj do PC. Takže mještě jednou díky.
Téměř každý mobil umí kopírovat kontakty ze simky do mobilu. Takže skopírovat do mobilu a pak připojit tel. k počítači a zkopírovat kontakta do PC.
Jakou máte značku mobilu?
Obecně řečeno jsou dvě cesty:
1. dát SIMku do telefonu, ten propojit s PC a zazálohovat telefonní seznam
2. načíst SIMku ve čtečce a dále jako 1.
doplněno 17.10.12 21:00:No jo - tak N1616 propojíš s PC přes wifi, BT nebo - případně infra...
doplněno 17.10.12 22:35:Šmarjáááá - Pepr - máš pravdu... Nevím jak, ale já se překouk´...
Crvok: Omlouvám se za dezinformaci... Tenhle telefon lze propojit leda kabelem, takže pokud ho nemáš, doporučuju navštívit nějaký krámek/sevis s mobily a nechat si seznam stáhnout na flešku - odhaduju, že cena bude nižší, než cena kabelu...
A nebo si půjčit ´lepší´ telefon a přetáhnout seznam ze SIMky přes něj...
Mowlo, čím že to propojí ten telefon? Wifi v telefonu za 8 stovek? Ten nemá ani uživatelskou paměť nebo MMS. Je rád, že má USB. Takže jedině kabelem.
Takže to vypadá, že ani USB nemá.
Tak pak jedině použít jiný telefon, který má možnost spojení s počítačem, předělat simku do něj a stáhnout do PC.
doplněno 18.10.12 00:49:Třeba Alza má čtečku za pár šušňů. Nebo tady mají ještě levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.