Nejste přihlášen/a.
to je ale hloupost, co? Canon vyrobený v roce 2007 s Win XP musí počítat. Mám také foťák Canon a po připojení do win XP se mi objeví jako další disk. Moje otázka je, zda se objeví i Vám a pouze řešíte komfort stažení smínků nebo i samotné připojení k PC.
Související otázka 2: po připojení k PC přes USB, zapnutí foťáku a přepnutí do módu prohlížení se něco stane? Chce po Vás PC nějaké ovladače? Otevře Vám foťák jako další disk?
ok, zdá se, že je tedy nějak nainstalován, ač špatně. Stáhněte si nový SW ze strany software.canon-europe.com/... - budete muset zvolit anglickou verzi (česká není). Po instalaci a restartu PC by to snad mohlo běžet.
nutná otazka: Máte nainstalovaný SERVICE PACK 2? (je už starý, takže předpokládám, že ano).
Jinak SW je dostupný i pro Windows XP, takže Vám říkali bludy
To Starik:
Tak ještě jednou polopatě.Mám úděsnou zkušenost s"odborníky"ve specializovaných prodejnách.Málo z nich je schopno odborně poradit,mají za úkol za každou cenu prodat zboží z prodejny.
K tomu fotoaparátu.Po připojení na USB-to je vstup do počítače z nějakého vnějšího hardware a propojením počítače kabelem s fotoaparátem počítač zaregistruje automaticky přítomnost tohoto zařízení.Systémový software,který to zajišťuje je Plug and play.
V seznamu složek a direktoriářů,které se zobrazí v některém prohlížeči v počítači,se takovéto zařízení objeví pod názvem:
na př.:Přenosný počítač,paměť,neznámé zařízení,a pod.Kliknutím se otevřou jeho složky,z nichž jedna by měla být požadovaný fotoaparát.
Pak by už bylo jednoduché ze složek,s obsahem obrázků zkopírovat,nebo přesunout je do počítače.
Zkoušej,to,nenech se odradit.
JABRAKA
Nemyslím,že by to měl být problém.Po připojení fotoaparátu k USB se po otevření zobrazovače obrázků /já mám ACDSee foto manager/objeví strom souboru a po kliknutí na :Tento počítač-se otevře direktoriář:Přenosná paměť,nebo podobně.pod tím Fotoaparát canon a v tomto vlastní soubor obrázků.Ty se potom obvyklým způsobem-přesun do ... přesunou do připravené složky.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.