Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil a síť

Od: zouzoule odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

Doposud jsem měla kredit u sítě o2. Nyní však chci přejít k t-mobilu s tarifem 5 přátel, kde budu mít paušál. Jenže co se týče kreditu dostala jsem se do mínusu asi 5 kč. Je možnost toto přejít a zařídit si novou simku u t-mobilu třeba i s novým mobilním číslem a ten nedoplatek neřešit?

Předem díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj, v tom není žádný problém. Klidně to tak můžeš udělat.

hodnocení

0x

Pokud budete v mínusu, tak vám stávající operátor převod zamítne.

doplněno 15.10.12 16:36:

ohneta: A jo, nějak jsem to přehlídl. Myslel jsem, že chce přejít i s číslem.

zouzoule: Tak to jo. Pokud máte předplacenku, tak zahodit a u T-mobile koupit novou. Ovšem za předpokladu, že ta stará není registrovaná. Svého času dávali operátoři za registraci (jméno, adresa) kredit navíc. Nebo třeba registrace do internetové samoobsluhy (nevím jak je to konkrétně u O2). Tak aby vás podle toho nešlo najít.

Pokud jste nedávala nikam údaje, tak směle do toho.

ohneta*

Pokud si zařídí novou simku, tak s tím nic stávající operátor nenadělá.

Stávající operátor předá dluh 5,- Kč vymahačské firmě a pak se můžete dočkat přžekvapení.

Nedělejte si iluze,že to nechá tak. Byť je to jen 5,- Kč.

podle mě spíš nepovolí převod a pak mužete mit novych simek kolich chcete.. pokud chcete mít staré číslo tak si dobijte kredit, nejlip ho pak prvolat tak at jse par korun v plusu a pak požadat o přeneseni čísla... jinak máte asi smulu. . jinak vymahače na vás těžko pošle pokud máte neregistrovanou simkartu..

doplněno 15.10.12 17:23:

simka na kredit se vam cca při -10kč blokne a nikdo po vas nic nechce.. teda mě se to aspon nestalo

stirecek*
hodnocení

0x
Je to řešení , ale až vám dojde uhradit šest a půl tisíce od vymahačské firmy budete se taky usmívat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]