Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit z plochy tel. ikony (nokia 202)

Od: jana55* odpovědí: 3 změna:

Dobry den , chci se zeptat jestli nekdo nahodou neví, jak by se daly odstranit ikon z plochy telefonu na nokii 202 asha, pokud se vubec daji nějak odstranit . děkuji za rady

Jak odstranit z plochy tel. ikony (nokia 202)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Taky se mi to tam pletlo. Je to v nastavení-display-přizpůsobit zobrazení. Tam si vymažeš všechny ikony a ony sami zmizej. A mám zaškrtnuto "režim výchozího zobrazení" VYPNUTO, ale u toho už se nepamatuju, jestli to na to mělo vliv nebo ne. Jinak hodně štěstí, mám ji asi měsíc a zatím spokojenost.

doplněno 16.10.12 09:53:

Tak teď jsem to schválně zkusil, tak ten režim výchozího zobrazení zase ovládá přímo plochu, co na ní bude. Tak to nechávám taky vypnutý, takže tam mám jen čas, datum, stav baterie a signál obou simek. Jinak jestli neznáš Nokie, můžu poradit pár šikovných zkratek či vychytávek.

doplněno 16.10.12 10:32:

Tak teď jsem to študoval u cigárka, tak ti to ještě vysvětlím podrobněji. Menu _ Nastavení _ Display _ výchozí zobrazení. Tam máš Režim výchozího zobrazení. Když je vypnutý, máš to jako klasický telefon jak jsem psal, když to zapneš, můžeš si to dál upravovat takhle:

Vlezeš do "přizpůsobit zobrazení" a tam máš 3 řádky (hodiny, kalendář, panel záložek).

Najeď na řádek "panel záložek" a levé tlačítko volby: buď si vyber jiné ikony pro jiné funkce, nebo zvol "Nast.jako prázd.". Dej zvolit, vše při odchodu ulož a ikony jsou fuč, zůstanou ti jen hodiny a kalendář, nebo podle toho, co tam máš nastaveno.

jana55*
hodnocení

Jeeeejda moc dekuji , ja ji mam asi 14 dni a kazdou chvili mi to najede treba kvuli tomu na net ).. A pak to musim obvolavat na infolince, ze internet v mobilu nechci , at to zrusi... tak to je super to jsem moc rada :) diky moc... Nokii mam poprve v životě takze budu rada za kazdou radu :) jinak , kdyz vlezu do toho "přizpusovbit zobrazeni" tak tam mam manažer sim , hodiny a pod tim dva radky s napisem pruh zástupců 1 a pruh zastupcu 2. ty tri radky jak pises tam nemam...

doplněno 16.10.12 12:49:

Jeee , ale ted jsem dala jenom to vypnout jak jsi psal . a už to tam nemam :) supeer :) to jsem fakt moc rada :) dekuju jeste jednou :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Rádo se stalo, taky jsem nad tím chvíli laboroval a ty ikonky mě taky štvaly. Tak jen pár rad z hlavy:

Když podržíš chvíli křížek, přepne se to do tichého režimu a zase zpět (nemusíš nikde hledat)

Když při zamknutým telefonu zmáčkneš vypínání (sluchátko na zavěšení), tak se ti ukáže čas a jestli nemáš nepřijaté hovory nebo smsky a když ještě jednou, objeví se celý display, aniž bys to odemykala.

Jinak mám ještě nastaveno:

zmáčknutí kurzoru doleva - přijaté sms

zmáčknutí kurzoru dolů - psát smsku

zmáčknutí kurzoru doprava - nastavení budíku

zmáčknutí kurzoru nahoru - kalkulačka.

Pokud potřebuješ víc věcí, které nechceš zdlouhavě hledat, je dobrý dát si je na tlačítko "jdi na" (vlevo nahoře).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]