Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit - koupil jsem si před pár měsíci Samsung Galaxy Ace a cca před třemi týdny mi začal odmítat micro SD kartu a nabízí mi jen možnost formátu. Tomu se chci za každou cenu vyhnout, protože na kartě mám důležité fotky, o které nechci přijít.
Zkoušel jsem ji samozřejmě dát i do počítače, stejný problém, nabízí jen formát. Nic zvláštního jsem s telefonem, ani kartou nedělal, jen z ničeho nic přestala fungovat (tzn. nemůžu fotit, ukládat data, ale hlavně se nemůžu dostat k důležitým fotkám).
Chci se vyhnout návštěvě operátora a hnát to na reklamaci, protože první, co udělají je, že ji zformátují.
Rád bych se zeptal, zda neexistuje nějaký šikovný program, který by mi umožnil tato data získat.
Díky moc za odpověď
Dobrý den,
zřejmě došlo k poškození zaváděcího sektoru karty, proto ji nelze přečíst a systém si vynucuje přeformátování. Můžete zkusit některý z programů na záchranu dat. Mám odzkoušený program ObjectRescue
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.