Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED televize

Od: pajazrajja* odpovědí: 6 změna:

Rád bych si koupil novou LED televizi s uhlopříčkou cca 109 cm, v cenové relaci cca 12-15 000 kč,jen se v současné nabídce moc nevyznám. Jaké důležité uživatelské parametry bych měl hledat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nějak by mě zajímalo, proč by televize měla mít DVD přehrávač?
To je poslední věc na kterou bych koukal.

Přesně tak, DVD už poněkud začínají končit a mít to v TV byla a je hloupost, takováto zařízení jsou vždy lepší zvlášť, obměna typu záznamových medií jde poněkud rychleji než obměna TV...

kudrlinka
hodnocení

0x

Nízká spotřeba, přehrávač DVD, čtečku SD a už si ani nevzpomenu. Vybírala jsem podle velikosti úhlopříčky 110cm a snížené ceny na Mall.cz. Obdarovaný si na základě toho pořídil novou TV s úhlopříčkou 25cm, kvůli tomu co v úvodu píšu a mnou darovaný Samsung to neměl.*blee*

K čemu integrovaný DVDpřehrávač a čtečku SD karet?

Přehrávač je lepší samostatný a když už, tak rovnou BD. A lepší než čtečka karet je připojit rovnou foťák či cokoliv jiného přes USB.

mil®
hodnocení

0x

Nedávno jsem si koupil Panasonic s částečným internetem a je to pěkný pokoukání.

hodnocení

0x

Tři měsíce zpět jsem koupil tenhle Samsung samsung.com/... za nějakých 13.000,- a absolutní spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]