Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka knih

Od: sunlove* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci koupit na vánoce synovi čtečku knih. Můžete mi poradit, na co se zaměřit, co by měla čtečka mít, která je nejlepší apod.? Nevím o nikom, kdo by ji vlastnil a na Heuréce toho moc není. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Čtečka je dobrá věc, já už jsem si na ni zvyknul a třeba na cesty nebo na dovolenou je to ideální věc pro knihomoly, jako jsem já.

S konkrétní značkou je to problém, protože "každý jen tu svou, má za jedinou..." jako z Prodané nevěsty.:) Určitě co příspěvek to názor.

Takže zaměřit se spíš na dobrou ovladatelnost, aby se příjemně držela v ruce, samozřejmě s elektronickým inkoustem, tzv.e-ink, ne s LCD displejem. Záleží i na počtu kompatibilních formátů. Některé mají i připojení wi-fi, ale to zase nepovažuji za tak důležité.

Já tedy používám čtečku Hanlin V3+ a jsem s ní naprosto spokojen, ale jedničkou na trhu jsou čtečky Kindle, další jsou třeba Prestigio.

hodnocení

2x

Nějaké testy, všeobecné názory ale i recenze konkrétních typů.

cdr.cz/...

pctuning.tyden.cz/...

elektronicke-cteni.cz/...

technet.idnes.cz/...

Osobně doporučím přečíst ideálně vše, člověk se na věc s trochou více informací v hlavě na ve dívá jinak..

A doporučím hlavně PŘEČÍST DISKUZE pod články pokud jsou, občas mají větší hodnotu než článek , ač všemu věřit nelze.

hodnocení

0x

Info o té mé je tady

palmserver.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]