Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci koupit na vánoce synovi čtečku knih. Můžete mi poradit, na co se zaměřit, co by měla čtečka mít, která je nejlepší apod.? Nevím o nikom, kdo by ji vlastnil a na Heuréce toho moc není. Děkuji za odpověď.
Čtečka je dobrá věc, já už jsem si na ni zvyknul a třeba na cesty nebo na dovolenou je to ideální věc pro knihomoly, jako jsem já.
S konkrétní značkou je to problém, protože "každý jen tu svou, má za jedinou..." jako z Prodané nevěsty. Určitě co příspěvek to názor.
Takže zaměřit se spíš na dobrou ovladatelnost, aby se příjemně držela v ruce, samozřejmě s elektronickým inkoustem, tzv.e-ink, ne s LCD displejem. Záleží i na počtu kompatibilních formátů. Některé mají i připojení wi-fi, ale to zase nepovažuji za tak důležité.
Já tedy používám čtečku Hanlin V3+ a jsem s ní naprosto spokojen, ale jedničkou na trhu jsou čtečky Kindle, další jsou třeba Prestigio.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.