Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotoaparát vybíjení baterií

Od: risk odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer mám fotoaparát samsung a nabíjecí baterie GP RECYKO. Nabíjel jsem baterie a na další den jsem je použil po vyfocení tak asi 10 fotek a krátkém videu to hlásí vybité baterie. Baterie jsem nabíjel 3krát v nabíječce.Kde je chyba? V nastavení fotoaparátu nebo v bateriich? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

thomas100*
hodnocení

0x

Jak staré jsou ty baterie? Stalo se ti poprvé, že se vybili tak rychle?

hodnocení

0x

Z 99% je problém v bateriích. Jak dlouho trvá, než se plně nabijí. Neznám konkrétně Vaše baterie, ale nabíjecí baterie mají životnost od 1/2 roku do max. 2 let (podle značky). Měl jsem podobný problém s několika sadami baterií a nakonec to vyřešily sice dražší, ale kvalitní Eneloop.

hodnocení

0x

Nabíjel jste je do plné kapacity (dokud nabíječka nenahlásila plný stav)? Recyka se nabíjejí cca 6 hodin.

Používám 4 baterie této značky ve svém fotoaparátu Fuji, mám je necelé 2 roky a jsem s nimi absolutně spokojen. Bez problémů vyfotím několik set fotek i s častým zoomováním.

praivo*
hodnocení

0x
Máš v nastavení foťáku nastaveno NiMH? Jestli si myslí, že má alkalické, může dělat toto, a nebo se dokonce vůbec nespustit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]