Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením k internetu - ANDROID

Od: matin odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám problém, koupil jsem si mobil Sony Xperia miro s Android 4.0 a mám problém s internetem.

V pohodě mi jde přihlásit se přes Wifi, ale když je třeba "kouzelné úterý" a chci se připojit přes mobilní síť k internetu, tak pořád se mi to přihlašuje přes wifi. Zkloušel jsem přenastavit síť na internet přes mobilní připojení, ale nevím co s tím?

Děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypnout WiFi, nic víc není potřeba.

A pokud ani tak nefungují datové přenosy, přes Můj T-mobile - nastavení telefonu si nechte poslat nastavovací SMS pro internet.

hodnocení

0x

V telefonu musíte nastavit profil pro připojení k mobilnímu internetu, jak a co nastavit máte zde: t-mobile.cz/...

Poté daný profil aktivovat, zapnout mobilní připjení k netu a vipnout wifi.

Tohle je hloupost..
K tomu se v Androidu ani dostat nedá.
Jak radí "mikihans", nechte si poslat od t-mobilu konfiguracni sms, ta to vse nastavi.
V mobilu zapnete "Datove prenosy" v nastaveni a je to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]