Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna rámečků u vypínačů Unica

Od: monitta* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, hodně se teď píše o vypínačích a zásuvkách Unica - četla jsem, že se dají snadno a bez jakýchkoli problémů vyměňovat barevné rámečky. Nemáte někdo zkušenosti? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
mají více typů, pravdou je, že jeden z nich máme a zatím bez barevných rámečků, které koupíme někdy příští týden. Je výhoda, že se dají vkládat jako poslední, takže je lze určitě u vyjímat jako jediné a bez montáže samotného vypínače. Jak moc snadno zatím neumím posoudit ;)
ještě mě napadlo, že o nich elektrikář nechtěl ani slyšet a dokonce je odmítal osadit, jakmile je ale viděl pěl jen chválu ;)

janekc*
hodnocení

1x
jj, výměna by neměla být problém, taky jsem nich teď dost četl. Zkušenosti s nimi zatím nemám, ale co jsem se díval na jejich web, tak Unica vypadá opravdu luxusně ;)
monitta*
hodnocení

děkuji za odpovědi - mohli byste mi sem prosím hodit ten odkaz na jejich webík? (Na unica.cz je něco jiného) - a jestli ho někdo znáte z hlavy, ušetříte mi čas hledání. Děkuju :)
celkem se to pamatuje www.vypinac.cz:D
monitta*
hodnocení

díky-paráda! Je fakt, že tohle si člověk zapamatuje snadno.
Ten web je pěkný - vyzkoušela jsem si sestavit různé vypínače a dají se tam nahrát i vlastní fotky, aby si člověk prohlídl, jak bude Unica vypadat doma :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]