Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké aplikace na Samsung galaxy

Od: kiki6 odpovědí: 2 změna:

dobrý den,dnes jsem si koupil Samsung galaxy s3 a chtěl bych se zeptat zda existují nějaké aplikace podobné jako droid stats např měření dobití baterie kolikrát jsem ji dobíjel a jak často atd. nebo vaše oblíbené aplikace na android.díky:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

t0my
hodnocení

0x

No a díval ses do obchodu Google Play? ;) Je tam plno aplikací pro androidy. DroidStats je myslím také na Google Play zdarma ;) Já třeba používám často tyhle:
AirDroid - slouží k připojení telefonu k PC místo USB kabelu přes WiFi. Obsah mobilu zobrazíš přes internetový prohlížeč.

Barcode Scanner - čtečka QR nebo čárových kódů. U některých kódů je potřeba připojení k internetu.

Baterie HD - zobrazuje stav baterie v % a také, jak dlouho vydrží baterie např. při poslechu hudby, sledování videa, hovorech,... Není to ale úplně přesné. Lze nastavit jako widget na plochu.

Tiny Flashlight - aplikace, která slouží jako svítilna. Většinou využívá LED diodu.

Wifi Analyzer - analýzuje WiFi sítě v okolí a všechny, které jsou v dosahu, zobrazí v "grafu" a také jejich sílu signálů

mám jich ještě o něco víc, ale tyhle aplikace používám nejčastěji :D

hodnocení

0x
Lucky Patcher (root) - odstraní reklamy z aplikací, změní práva aplikací, odstraní či upraví licenci...
Tasker - Můžete v něm nastavit např.: Když přijdete domů, vypnout se mobilní data a zapne se Wifi, nebo například od 7:00 do 12:00 budete mit jako pozadí kočku, a odpoledne psa ;)
Když přijdete domů, odešle se smska třeba mamce.. "jsem doma" a dalších spoustu věcí.. Nejlepší aplikace co jsem kdy viděl!
Dolphin mini - Podle mě nejrychlejší prohlížeč pro androida..
Gamecih (root) - Cheatovaní ve hrách (úprava "čísel", hodnot v aplikacích)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]