Nejste přihlášen/a.
dobrý den,dnes jsem si koupil Samsung galaxy s3 a chtěl bych se zeptat zda existují nějaké aplikace podobné jako droid stats např měření dobití baterie kolikrát jsem ji dobíjel a jak často atd. nebo vaše oblíbené aplikace na android.díky
No a díval ses do obchodu Google Play? Je tam plno aplikací pro androidy. DroidStats je myslím také na Google Play zdarma
Já třeba používám často tyhle:
AirDroid - slouží k připojení telefonu k PC místo USB kabelu přes WiFi. Obsah mobilu zobrazíš přes internetový prohlížeč.
Barcode Scanner - čtečka QR nebo čárových kódů. U některých kódů je potřeba připojení k internetu.
Baterie HD - zobrazuje stav baterie v % a také, jak dlouho vydrží baterie např. při poslechu hudby, sledování videa, hovorech,... Není to ale úplně přesné. Lze nastavit jako widget na plochu.
Tiny Flashlight - aplikace, která slouží jako svítilna. Většinou využívá LED diodu.
Wifi Analyzer - analýzuje WiFi sítě v okolí a všechny, které jsou v dosahu, zobrazí v "grafu" a také jejich sílu signálů
mám jich ještě o něco víc, ale tyhle aplikace používám nejčastěji :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.