Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,můžete mi prosím poradit ohledně nové pračky?Dnes jsem ji poprvé zapla a dělá ty samé zvuky a kravál jako ta kterou jsem dnes vyhodila!Jedná se o pračku FAGOR s vrchním plněním 1FLT 610.Nevím jestli ji reklamovat,nebo tak to má být?Jsem z toho úplně na nervy,tak dlouho se těším na novou tichou pračku a ona dělá to stejné!Všem děkuji za radu a odpověď.Díky
Už to tu zaznělo, ale ještě jednou. Při přepravě je buben pračky zaaretován, aby se ři naklonění neopřel o stěny pračky. Po umístění pračky se musí odaretovat, tedy vyjmout vzpěra. Je to v návodu. To už dnes nikdo nečte návody a pak se diví?
Jinak musí být na rovné ploše a rozhodně se nenarve prádlem k prasknutí.
doplněno 09.10.12 20:11:To jsem neřek ...
Ta vzpěra aretuje vanu bubnu k boku konstrukce pračky. Buben se otáčet může, jen se nesmí houpat na tlumičích a tak při rotaci jsou tlumiče mimo provoz, když je blokuje výztuha (přepravní)
doplněno 09.10.12 20:15:Skákání dělají tlumiče nebo přidřené ložisko bubnu. Pak pračka pere jak za mlada (případ starých praček Tatramat a spol... po opravě)
tak nám to dělá od začátku nová pračka Candy a má boční plnění a stojí uplně na rovině takže tím to nebude prostě jsme si koupili klump tím to je rány jak z děla než se buben dá do vyšší rotace při ždímání a pak už to jede tak po půl minutě normálně ani přivolaný servisák si s tím nevěděl rady volali jsme ho hned po koupi nedoporučuji značku Candy při koupi lednice Candy po dvou dnech odešel termostat a lednice nevypínala a musel nám ho servisák hned zadarmo vyměnit pak šla na tento nový termostat 6 let a nyní 3 roky již nevypíná a tvoří se na zadní stěně velká koule ledu a je za potřebí ji odmrazit každý týden -výměnu termostatu už dělat nebudeme brzy si kupujeme novou dnes je za pár korun a Vám s tou pračkou poradím pokud je nová neustále pokud to bude dělat reklamujte nebo si nechte vrátit po třetí reklamaci nebo třetí opravě peníze a vemte si jinou spíše větší než tu úzkou co nemá takovou zátěžovou stabilitu jako ta velká a to je možná také důvod proč skáče jako koza
já mám úzkou pračku AEG a je kvalitní a vůbec není hlučná - myslím tím, že je pračka úzká není tím pádem špatná - předtím jsem měla velkou Tamatku a ta dovedla pomalu zbourat koupelnu
já bych pozvala servisáka a připravila do ní prádlo a až by přišel bych pračku zapnula a uvidíte co řekne a pak tedy reklamovat
Ta lednicka uz nema spatny termostat, ale je tam unik chladiva ve vyparniku. Vyohdit.
Candy pracky jsou dobra znacka. A lednicky dneska delaji vsichni stejne. Jen se clovek musi ridit cenou. Tedy plati to i u pracky.
no ale to samé dělala již jako nová tu ledovou kouli na zadní vnitřní stěně chladničky a pak když servisák vyměnil termostat přestala se tam ta koule tvořit jsem toho názoru,že pokud nevypíná neodmražuje se sama a tím pádem námraza neustále přibývá - příště jdu do lednice ARDO ta není drahá a hladí bezva mají ji moje rodiče již 5 let a jsou spokojeni o ceně to asi nebude střep se chytí občas i u těch drahých výrobků
no vidíte a servisák co byl u nás říkal hlavně si nekupujte žádné výrobky Ardo - já mám mrazák a funguje skvěle , dcera pračku již 10 let a také bez problémů - je to spíš jen o náhodě au lednice je třeba čistit odtékací kanálek ,aby se netvořila námraza,ale to jistě víte - to se přeci u těchto ledniček dělá
no nejlepší na tom je ,že tam ta stékající rosa co se má tvořit na zadní vnitřní straně chladničky ani do toho kanálku nedoteče a hned na stěně zmrzne )a jak se nabaluje další a další vrstva tak mám v lednici za pár dnů krásnou iglu
jj ta lednice prostě dosloužila a poletí z baráku .-))deset let je deset let má to za sebou holka
stačí malinko přiucpaný odvod rozmražené vody a začne se dělat koule námrazy. Stačí kousíček papíru, voda bez problémů odkape, ale jak to nemá úplně volný průchod aby mohl proudit vzduch začna se dělat koule ledu. Termostatem to rozhodně není
Zajímavé já mám se značkou Candy naopak velice dobrou zkušenost kupovali jsem již třetí práčku od tohoto výrobce a vždy jsem byl s výrobek spokojen .
heheh třetí pračku no tak to asi dlouho nevydrží ani ta naše Candyna na 7 kilo prostě klump nejlepší pračka co mi vydržela 20 let byla PHILCO už tenkrt měla 2000 otáček při ždímání a prádlo bylo skoro po vyndání suché to byla kvalita tu si koupím příště v té reklamě opravdu nelhali Philco je navždy tak jako opravdová láska tak zněl slogan reklamy
my jsme si pořídili bráchu vaší pračky, jmenuje se Fagor 1FET 313W, co ho mají například tady
protože jsme na ni měli dobré reference. Pračka funguje bez problémů, nerámusí a nepochoduje. Se mi nechce věřit, že by měla jinou mechaniku, než ta vaše. Zkontrolujte, jestli pračka stojí skutečně rovně a pevně. Jestli stojí, pak by asi bylo lepší zavolat servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.