Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Xperia Go - GPS

Od: tomajko* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, uvažuju o koupi Xperia Go a narazil jsem v ohlasech na špatnou GPS u Gingerbreadu. Dočetl jsem se taky že Ice Cream Sandwich tento problém řeší. Ovšem Ice Cream Sandwich má taky své mouchy v podobě nefunkčních zvuků u sms, pomalost bez přetaktování atd. A teď přijde můj dotaz: pokud bych si nechal starší Gingerbread a nahrál nějakou GPS aplikaci z Google Play (Sygic: GPS Navigation) vyřešilo by to špatnou GPS tohoto modelu? Nebo je chyba někde jinde? Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin*
hodnocení

0x

koupil jsem si Go minulý týden a tento týden už je na reklamaci kvůli gps. není to SW problém, ale probém HW. na blogu sony je spusta lidí, kdo si na to stěžuje a musím říct, že zcela oprávněně. taky tam psaly, že to někomu někde v cizině vyměnily a teď funguje bez problému...no tak uvidíme

tom*

Asi to bude spíš SW problém na úrovni operačního systému. Nový android Ice Cream Sandwich tento problém podle všeho řeší. Kdyby to bylo hardwarem tak by to aktualizací vyřešit nešlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]