Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální televize a DVD s DVBT

Od: wanesa* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych se zeptat zda když koupím toto DVD se zabudovaným STB Hyundai DV2X 336,zda mi bude fungovat nahrávání na USB i když si koupím časem digitální televizi.Teď na tu starou to ještě půjde ale nevím jak to funguje na digitální televizi.Musím mít nějaký speciální kabel?Může mi někdo poradit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

na sencor-u se zabudovaným DVBT mi přestalo DVD-čko po necelém roce fungovat...když si časem koupíte digitální televizi s USB výstupem-vstupem, může to být výstup-vstup ze kterého lze nahrávat, nebo jen výstup-vstup sloužící k připojení nějakého nosioče ze kterého si můžete jen prohlížet obrázky či fotografie...odpověď je tesdy v popsu digitální telůevize...

Dnešní digitální televize mají v sobě zabudován DVB-T příjímač, takže žádný set top box pak už nepptřebujete...

mkat*
hodnocení

0x

Nerozumiem celkom vašej otazke.DVD-čko by malo fungovat aj z inym televizorom.A čo sa tyka špecialnych kablov,dnes bežne kupite rozne kable a pritom nie su drahe.

wanesa*
hodnocení

Mě je jasné,že DVD bude fungovat ale jde mi o to,zda mi půjde z tohoto DVD nahrávat na USB i z digitální televize To, co chci koupit je DVD+Setobox+má vstup USB na nahrávání.Jde mi o to,abych pak nemusela kupovat televizi zase s USB vstupem az da vlastně tyto dva přístroje by společně fungovaly-myslím na to nahrávání.Jsem úplný laik,proto se asi ptám tak hloupě..

stirecek*
Jestli koupíte novou tv, tak se obavam, ze bez usb nesezenete,. Vsechny nové tv už alespoň 1 usb vstup mají a většina takových podporuje i usb nahrávání. K této tv nepotřebujete ani setobox, poněvadž vsechny dvb-t tuner mají a k tomu i dvb-c nebo dvb-s, stačí si vybrat. Dle mě, jestli uvažujete o nákupu tv, je zbytečné tento setobox kupovat, radej bych si usetrene penizky pridal na tu tv. Taktéž formát dvd je dnes zastaralý a na nové tv vám nepůjde tak pěkně, jako na staré tv 4:3 576 řádku. Radej než dvd budto bluray, případně na nahrávání tv poradu flesku či ext hdd.

mkat*
hodnocení

0x

Ale čo ma TV spoločne s DVD pri nahravani?Ved ked vam nahrava dvd-čko tak telku k tomu nepotrebujete,alebo sa mylim?Ved nahravate priamo na dvd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]