Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení přes Wifi - Opera prohlížeč

Od: ok® odpovědí: 10 změna:

kdyz stahnu Operu prohlížeč do mobilu, platim pak net? mám twist kartu

děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Když jsi mobilem připojený přes wifi, za přenos dat neplatíš (příp. platíš třeba domácí připojení s wifi routerem)... Pokud jsi ale připojená přes GPRS/EDGE či 3G, pak platíš mobilnímu operátoru...

Na prohlížeči přitom nesejde - je úplně jedno, jestli se browsdáš pomocí Opery, Mozilly, IE...

doplněno 07.10.12 12:16:

Pokud E52 Operu ´sežere´, můžeš ji stáhnout tady - pda.slunecnice.cz/... ...

A způsob připojení si musíš nastavit, mobilu je to jedno...

ok®
hodnocení

no a teda jak mobil pozná aby při připojení přes wifinu použil Operu a né ten co je v mobilu(malá op.paměť,ponevadž mě to často přerušuje při bruzdání na některých stránkách))

doplněno 07.10.12 11:55:

a kde tu Operudo mobilu stánhout a jakou verzi,děkuji

tlf. mám Nokia E52

stirecek*
V obchodě! Projdi si menu.
ok®
hodnocení

jenže za to se platí,přece

doplněno 07.10.12 12:20:

a k tomu mě to hlasí že se nejde připojit a že nemám zapnuté nějaké datové pakety nebo tak nějak

stirecek*
Nic se neplatí. Zapni si wifi

download.chip.eu/... tady máš Operu mini do mobilu. Normálně propoj počítač s mobilem a přesuň někam ten soubor. Pak to v mobilu nainstaluj a otevři ji. Hned ti to nabídne, jestli chceš připojit přes wifi nebo přes něco jiného. Dáš wifi, najde ti to wifi v dosahu, naťukáš heslo a je to.

majsterjoe*

E52 sezere vsechno, takze i Operu. Kdyz ji nainstalujes a zapnes, zepta se jak chces pripojit. Tak kliknes na tu sit wifi u ktere jsi.

hodnocení

0x

Samozřejmě. Dej si nějaký datový tarif a máš to. Bez datovýho tarifu se asi nedoplatíš.

stirecek*
hodnocení

0x
Přes wifi nic neplatis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]