Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy mini problém s probouzením

Od: renardmuller® odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny chytré hlavičky. Manželka dostala od ČP mobil Samsung GT-S5570I Galaxy Mini. Dcera má ten samý koupený v bazaru. U toho nového jsme narazili na zajímavý problém. Když volám třeba operátora a vyzve mě ke stisknutí nějakého čísla, tak je displej ztmaven a středním tlačítkem (home) rozsvítit nejde. Displej jde rozsvítit pouze bočním tlačítkem na zapínání mobilu ,jenže tím se okamžitě hovor ukončí. U toho mobilu který má dcera to funguje bezproblémů. Mobil jsme odeslali na reklamaci kde vyměnili jeden senzor, ale nic se nezměnilo. Vše je stejné. Jediný zozdíl mezi oběma mobily je, že dcera má verzi androidu 2.3.5. a manželka 2.3.6. Může být chyba v tom? Lze to nějak vyřešit? Předem děkuji všem za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

Když Vám nikdo od včerejška po téměř 24hod. neodpovídá zřejmě asi bude lepší zajít za servisákama a zeptat se u nich a ukázat konkrétně co máte za problém, lépe poradí já to tak dělám s telefony teď mám Samsung GT -S 5360 od prosince z loňska a nemám problém žádný jen asi po měsíci jsem měnil displey spadl ze tří metrů *plac*a jedu dál.*ua*

hodnocení

0x

Pokud lze display rozsvítít bočním tlačítkem, ale hovor se ukončí, je možné, že v menu telefonu lze nastavit ukončit hovor tlačítkem vypnutí a tímto nastavením by šlo váš problém vyřešit. (mám jiný telefon a tuto možnost v menu mám). Jedna věc je pravdou, na telefonu který je sejmut s ucha by se měl display opět aktivovat, pokud je vybaven proximity senzorem.

stirecek*
Tak tak otocit do vodorovné polohy, jinak videa nastavení tlacitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]