Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr televize do 10tis

Od: pajco* odpovědí: 6 změna:

Zdravím potřeboval bych poradit při koupi televize LCD,LED,nebo PLAZMA do 10tis. kč Na takové běžné použití :) konkretní model :) popřípadě nejaky odkaz díky :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

LED televize se neprodává, jsou LCD s klasickým podsviem a s LED podsvitem, ale prostě obě jsou LCD technologie, pak je další technologie PLAZMA, osobně preferuji LCD s LED podsvitem.

jardino555*
hodnocení

0x

určitě LED LCD - spotřeba, lepší obraz. Plazma má sice o něco kvalitnější barvy, nicméně spotřeba vyšší. Důležité je, aby byla full HD. Nikoli jen HD Ready.

doplněno 06.10.12 00:16:

electroworld.cz/...

figurek*
hodnocení

0x

že by něco takového? mall.cz/...

Kupte raději LED než plazmu. Plazma není ten pravý nápad. A taky bych poradil, kupte zavedenou značku a ne nějakou rychlokvašku. Na zavedenou značku můžete dostat prodlouženou záruku. Je to sice za příplatek pár stovek, ale o čemsi to mluví. Na rychlokvašku prodlouženou záruku nedostanete. To taky o čemsi mluví.

Takže radím z vlastní zkušenosti, rychlokvašky nebrat.

Jsou země kde se běžně záruka nedává na nic a zboží je mnohem levnější než u nás - to taky o něčem mluví. Připlácet si za delší záruku jsou vyhozené peníze *smich*

figurek*

poslyš kamaráde, tak mi nějakou tu zem bez záruky vyjmenuj.

Já vím taky, že například v Lucembursku stojí televize výrazně méně než tady a platy jsou tam třikrát takové. Jenže tady nejsme v Lucembursku.

Jsem ti to myslím povídal dvakrát a vidím že marně. Kup si televizi za 10000.- se zárukou dva roky, nebo tutéž televizi za 10500.- se zárukou pět let. Volba je jasná, ne?

Pokud ti volba není jasná, pak rozumím proč máš v logu značku bacha velbloud.*smich**smich*

Ne, u mne je záruka na posledním místě, valstně jsem se o ní nikdy nazajímal ať jsem kupoval cokoliv, klidně koupím televizi bez záruky když se mi bude líbit víc :D.

Ale když má někdo lepší pocit z prodloužené zaruky, ať si klidně připlatí *haha* Je to krásné legální tahání peněz z lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]