Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych poradit při koupi televize LCD,LED,nebo PLAZMA do 10tis. kč Na takové běžné použití konkretní model
popřípadě nejaky odkaz díky
LED televize se neprodává, jsou LCD s klasickým podsviem a s LED podsvitem, ale prostě obě jsou LCD technologie, pak je další technologie PLAZMA, osobně preferuji LCD s LED podsvitem.
že by něco takového? mall.cz/...
Kupte raději LED než plazmu. Plazma není ten pravý nápad. A taky bych poradil, kupte zavedenou značku a ne nějakou rychlokvašku. Na zavedenou značku můžete dostat prodlouženou záruku. Je to sice za příplatek pár stovek, ale o čemsi to mluví. Na rychlokvašku prodlouženou záruku nedostanete. To taky o čemsi mluví.
Takže radím z vlastní zkušenosti, rychlokvašky nebrat.
Jsou země kde se běžně záruka nedává na nic a zboží je mnohem levnější než u nás - to taky o něčem mluví. Připlácet si za delší záruku jsou vyhozené peníze
poslyš kamaráde, tak mi nějakou tu zem bez záruky vyjmenuj.
Já vím taky, že například v Lucembursku stojí televize výrazně méně než tady a platy jsou tam třikrát takové. Jenže tady nejsme v Lucembursku.
Jsem ti to myslím povídal dvakrát a vidím že marně. Kup si televizi za 10000.- se zárukou dva roky, nebo tutéž televizi za 10500.- se zárukou pět let. Volba je jasná, ne?
Pokud ti volba není jasná, pak rozumím proč máš v logu značku bacha velbloud.
Ne, u mne je záruka na posledním místě, valstně jsem se o ní nikdy nazajímal ať jsem kupoval cokoliv, klidně koupím televizi bez záruky když se mi bude líbit víc :D.
Ale když má někdo lepší pocit z prodloužené zaruky, ať si klidně připlatí Je to krásné legální tahání peněz z lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.