Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který z těchto telefonů koupit?

Od: zuzee* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,budu si kupovat nový telefon, který z těchto by jste si vybraly mobilni-telefony.heureka./...

Prosím i o zkušenosti at dobré či špatné.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verkaberka15*
hodnocení

3x

Také mám doma HTC Evo 3D. Root na něm udělaný nemám, nijak mě to neomezuje :).
Telefon je sice větší, těžší a musí se na něj zvyknout, ale jsem spokojená. Velká obrazovka má mnoho výhod, ať už při sledování filmů, brouzdání na internetu nebo jen hraní her. Je sice výhoda 3D fotek, ale běžně to ani tolik nevyužijete a někomu zobrazení 3D vadí na oči, tak doporučuji napřed kouknout, zda vás z toho za pár sekund po kouknutí na fotku taky nebudou pálit oči. Natáčení v HD je sice super, ale nesmí se nic přibližovat, protože pak je kvalita katastrofální. To platí i o samotném focení. Prostě nepřibližovat, jinak hrůza. Na to, že to má 3D foťák, sem normální fotky čekala lepší..
Ohledně baterky, nevím jestli je to jen u mého mobilu, ale výdrž je.. no.. Spokojená nejsem. Při aktivním hraní her bez přestávky mi vydrží zhruba hodinu a čvrt. Zvládne dva 2hodinové filmy, ale to musí být v dobré kondici (nezahřívá se někde v posteli na dece --> nejlépe se stojánkem na větráku směr foťák, na který se pak nedá přehřátím sáhnout), při procházení internetu vydrží celkem dost. Řekla bych tak 1% baterky za minutu :D.
________
Musím ho ale taky pochválit, neexistuje hra, kterou bych na něm nerozjela. Stíhá i velmi náročné, které ostatní mobily ani nerozjedou z důvodu seknutí při úvodní obrazovce . Tu velkou obrazovku jsem si hned zamilovala, protože hry mají hned takový lepší nádech, lépe se vše ovládá a vypadá to líp :).
Mám do něj koupenou 32 gb kartu, nastahované filmy, několik náročnějších her na zabavení a jsem spokojená :).

Ale kdybych si měla vybrat z telefonů, už jen podle tohoto srovnání, jednoznačně sáhnu po Sony Xperia S. Už je tak má 12px foťák, největší rozlišení obrazovky z uvedených, velkou výdrž baterky a největší frekvenci procesoru. Brala bych ten ;).

zepe*

pekna recenze :) vše pravda

se divim ze si nezne pohlaví kupuje takové těžké lopaty *dril*

hoummy*
hodnocení

0x

Xperia P, L

zepe*
hodnocení

0x
mam HTC EVO 3D udelal jsem ROOT a naprosta spokojenost.root bych stejne delal na jakemkoliv telefonu

hodnocení

0x

mam evo 3D a super , paradni fotky v 3Dcku , ktomu mam vetsi baterku , sice je telefon jak cihla , ale 2dny v zatezi uplne v pohode , na geokesing a navigaci tez super. Jen ma trochu horsi fotky. Samsung S2 klasika , ma to kazdy treti , umi to stejne co evo , ma i parametry stejne , jen je trochu drazsi a ma lepsi fotky. Bral bych jen mezi tema dvema... jinak urcite root udelat!

"jinak urcite root udelat!"
no.. pro běžného uživatele je root stejne k ničemu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]