Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo jak vrátit android verzi 4.1.2 na 4.0.4 když jsem si Samsung Galaxy S2 ručně updatoval podle videa na YouTube? Nejde kliknout v tom výběru akcí telefonu REBOOT NOW aby se mi to vrátilo?
Předem děkuji.
pokud mas root a vlastni navadec , tak dostat se do vlastniho navadece pres rom manager treba a mit v karte stahnuty firmware 4.0.4 a ten nasledne nainstalovat + vymazat vsechny cache
Vypadáte, že tomu rozumíte. Uměl bystě poradit i mně? U Samsungu galaxy tab 8,9 jsem si přes Kies stahoval vyšší verzi Androida (4.0), ale něco se kompu (přes který jsem to stahoval) nelíbilo, a úplně na konci hodil nějakou chybovou hlášku. Ta vyšší verze na Androida na tabletu je a krásně šlape. Jenomže v okamžiku když přejde do spánku, tak ji už z něj neprobudím, protože se rozsype obrazovka. Po tvrdým restartu je ale vše OK. Nepomohlo ani tovární nastavení. Teď už bych byl vděčnej i za tu původní verzi... Kdybyste mi poradil něco rozumnýho, byl bych vám moc vděčný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.