Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit Android na nižší verzi

Od: zuntr* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte někdo jak vrátit android verzi 4.1.2 na 4.0.4 když jsem si Samsung Galaxy S2 ručně updatoval podle videa na YouTube? Nejde kliknout v tom výběru akcí telefonu REBOOT NOW aby se mi to vrátilo?

Předem děkuji. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud mas root a vlastni navadec , tak dostat se do vlastniho navadece pres rom manager treba a mit v karte stahnuty firmware 4.0.4 a ten nasledne nainstalovat + vymazat vsechny cache

zuntr*
hodnocení

Jestli mám root nebo něco podobného tak to nevím, ale dělal jsem to podle tohoto videa

Pokud jste z Prahy, tak vám ho tam během 5ti minut dám :)
miloslav66

Vypadáte, že tomu rozumíte. Uměl bystě poradit i mně? U Samsungu galaxy tab 8,9 jsem si přes Kies stahoval vyšší verzi Androida (4.0), ale něco se kompu (přes který jsem to stahoval) nelíbilo, a úplně na konci hodil nějakou chybovou hlášku. Ta vyšší verze na Androida na tabletu je a krásně šlape. Jenomže v okamžiku když přejde do spánku, tak ji už z něj neprobudím, protože se rozsype obrazovka. Po tvrdým restartu je ale vše OK. Nepomohlo ani tovární nastavení. Teď už bych byl vděčnej i za tu původní verzi... Kdybyste mi poradil něco rozumnýho, byl bych vám moc vděčný :)

To může být jak softwarová, tak hardwarová chyba. Ale zkusím něco najít a napíšu sem :)
doplněno 07.05.13 12:51: Zkuste sem ještě napsat číslo sestavení,
Nastavení>Info o telefonu :)
miloslav66

Díky za snahu, ale už jsem to vzdal a před chvílí dal do servisu. Uvidíme, co tomu řeknou oni :)

Pokud je ještě v záruce, je to nejlepší způsob :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]