Nejste přihlášen/a.
Mám nový telefon samsung galaxy mini a chci si do něj pořídit internet. wifi doma máme, mám t-mobile, ale nevím co je to datový limit - t-mobile.cz/...
A ještě ti, kdo z vás mají chytré telefony a používaj internet v mobilu, napište prosím, co musím udělat, kolik se platí a jak to funguje apod. Prostě všechno, co o internetu v mobilu víte. Moc děkuji
Dobrý den, datový limit je velikost dat, kterou můžete za měsíc po telefonu stáhnout, aniž by vám operátor snížil rychlost připojení. Dejme tomu, že máte limit 300MB tzn. že do tohoto limitu budete mít rychlost internetu standartní, pokud limit přesáhnete, tak vám operátor rychlost sníží. K znovuobnovení rychlosti dojde opět na začátku zůčtovacího období. Od toho vám začíná další 300MB limit. Za překročení limitu se nic navíc neplatí.
Píšete, že máte T-mobile, přehled tarifů a cen najdete zde. Internet si můžete zařídit v kterékoliv značkové prodejně, přes internet, nebo jednoduše zavoláním 4603.
a když po internetu jenom surfuji a nic nestahuji, tak se limit nesnižuje? Např když se dívám na youtube a gmail a facebook.
jo a nevíte, proč mi nejde připojit mobil přes usb k počítači? normálně jsem to propojila přes kabel, na mobilu se zobrazilo, že jsem připojená ale na pc vůbec nic, zkouším to víckrát, ale nejde to. Děkuji za odpovědi
I brouzdáním po netu a sledováním videí na youtube se čerpají data. Pro připojení samsungu k pc je třeba nainstalovat do pc program Samsung Kies
doplněno 03.10.12 14:50:Aplikaci Kies můžete stáhnou tady .
moc děkuji, přesně takovuhle odpověď jsem si přála - jasnou a spolehlivou. Děkuji
jo a poslední věcička - když mám nastavené jen wifi, potřebuji asi i datový limit, že? a když jsem připojená přes wifi, data se prý nevyčerpávají - je to pravda? děkuji
300MB stačí s bídou na e-mail, 3GB stačí na e-mail, surfování a pár videí na YouTube (odhadem 2 až 5 podle velikosti).
doplněno 03.10.12 20:43:Záleží na tom, kolik má kdo e-mailů. Ale jo, trošku jsem to nadsadila (ale jenom malinko).
Samozřejmě, že 300MB na e-mail bohatě stačí, i pokud máte známé co vás denně zahlcují sranda-maily s nesmyslnými přílohamy a videi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.