Nejste přihlášen/a.
Ahoj koupil jsem si nový telefon a jelikož tam patří micro sim karta tak jsem si ji nechal zaslat. Problém spočívá v tom, že když sim kartu do telefonu vložím tak zadám PIN a v pohodě se přihlásím, jenže když chci volat tak mi to napíše není registrován v síti, Nevíte někdo co s tím?
android? zkus vypnout pin , hard reset. Popripadne aktualizovat software. Pokud je moznost tak vyzkouset simku jinde.
-> a jak dlouho ji mas? me trvalo skoro pul dne , nez mi sit a internet rozbehnul na 100%
doplněno 03.10.12 13:57:jj zavolej zakaznickou linku , nejde mit 2aktivni simky , on ti starou blokne a novou aktivuje
simku mám od včerejška...vlastním jednu normální sim kartu s mím číslem a pak tu zmiňovanou micro sim kartu taky s tím číslem ale funguje jen ta starší simkarta...možná se to ještě bude chvíli trvat...jo mám android
Novou SIM je nutné zaregistrovat u Opa...
Takže zkus zavolat na zákaznickou linku, pokud ti její operátor nepomůže, budeš muset zajít do nějaké pobočky tvého operátora...
doplněno 03.10.12 13:53:Uuufff...
Nemůžou být dvě aktivní SIM se stejným číslem! - musíš to řešit s operátorem, čekání nic nevyřeší!
Já s tímto byl u opa "doma". Vyřešeno do 15ti minut a nemám problémy s voláním na zákaznickou linku a podobně. Myslím, že pokud ti zasílali simkartu s ponecháním starýho čísla, tak měli důrazně dát vědět otom, že starší sim se musí nechat zablkovat... A nemusel jsem ani čekat 2 dny na poštu, vždyť pobočky operátorů jsou na každým rohu:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.