Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon dual sim?

Od: minimimi* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěla bych si pořídit telefon na dvě simkarty, ale mám dilema =). Uvažovala jsem nad nokií 200, ale podle netu toho moc nevydrží (baterka) a přitom mi ho v obchodě "vřele" doporučoval. Taky se mi líbil nokia e72... Potřebovala bych, aby mi vydržela baterka a trošku byl "na oko" hezký =). Nebo jestli by jste mi doporučili jiný... Předem díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každej DUAL žere hodně proudu z baterie.

hop®
hodnocení

0x

Na "vřelé" doporučení prodejce nedejte, asi to nikdo nekupuje. Škoda, že zde není Bena, doporučil mi jeden rozumný telefon, ovšem upustil jsem prozatím od koupě, mám u O2 závazek...

ladaadal*
hodnocení

0x

V telefonech se nevyznám, ale taky záleží na tom, jaké máš požadavky. Já chtěl něco jednoduchého, bytelného, s dobrou baterkou. Tady mi doporučili Nokii 112. Mám ji asi měsíc a zatím spokojenost. Služebně dost telefonuju a dobíjím každých 8 dní, což je super. Navíc jedna simka jde vyndávat, aniž by se vypínal telefon, což sice moc nevyužiju, ale zdá se mi to šikovný. Ovšem není to žádný světový trhák s dotykovým displayem. Mě vyhovuje, že je ve stylu starých Nokií, ale záleží, jestli s tím chceš dělat i parádu, tak to asi pro tebe nebude to pravé ořechové.

Jo, taky mi vyhovovala cena, pořídil jsem ho u nás za 1200,- což je podle mě ideální pro tyto zařízení. Až jednou odejde, prostě ho vyhodím a koupím nový, tak proč do toho cpát prašule*smich*

minimimi*
hodnocení

No občas projíždím internet, ale hlavně bych to měla taky na volání a smsky. No prostě nějaký jednoduchý, "pro babu" hezký =D a výdrž baterie ať je

doplněno 03.10.12 18:05:

a zapoměla jsem jednu maličkost... potřebovala bych gpsku =)

ladaadal*

Aha, tak to už se ti jedná o dražší telefony, ta 112ka gps určitě nemá. Tak to ti už neporadím, tohle u telefonu nevyhledávám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]