Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych si pořídit telefon na dvě simkarty, ale mám dilema =). Uvažovala jsem nad nokií 200, ale podle netu toho moc nevydrží (baterka) a přitom mi ho v obchodě "vřele" doporučoval. Taky se mi líbil nokia e72... Potřebovala bych, aby mi vydržela baterka a trošku byl "na oko" hezký =). Nebo jestli by jste mi doporučili jiný... Předem díky za odpovědi.
Na "vřelé" doporučení prodejce nedejte, asi to nikdo nekupuje. Škoda, že zde není Bena, doporučil mi jeden rozumný telefon, ovšem upustil jsem prozatím od koupě, mám u O2 závazek...
V telefonech se nevyznám, ale taky záleží na tom, jaké máš požadavky. Já chtěl něco jednoduchého, bytelného, s dobrou baterkou. Tady mi doporučili Nokii 112. Mám ji asi měsíc a zatím spokojenost. Služebně dost telefonuju a dobíjím každých 8 dní, což je super. Navíc jedna simka jde vyndávat, aniž by se vypínal telefon, což sice moc nevyužiju, ale zdá se mi to šikovný. Ovšem není to žádný světový trhák s dotykovým displayem. Mě vyhovuje, že je ve stylu starých Nokií, ale záleží, jestli s tím chceš dělat i parádu, tak to asi pro tebe nebude to pravé ořechové.
Jo, taky mi vyhovovala cena, pořídil jsem ho u nás za 1200,- což je podle mě ideální pro tyto zařízení. Až jednou odejde, prostě ho vyhodím a koupím nový, tak proč do toho cpát prašule
No občas projíždím internet, ale hlavně bych to měla taky na volání a smsky. No prostě nějaký jednoduchý, "pro babu" hezký =D a výdrž baterie ať je
doplněno 03.10.12 18:05:a zapoměla jsem jednu maličkost... potřebovala bych gpsku =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.