Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi prosím někdo nutně jak mohu odblokovat iPhone 4s 5.1.1 na českou síť O2? Mám odblokovaní kartu Gevey R Sim V 5 a telefon je odblokovaný na tmobile a vodafone, na O2 však bohužel ne hledala jsem odkazy na internetu, na O2 jsem však nenašla.
Prosím o pomoc. Děkuji.
Rozhodně bych to neshrnul tak, že pak už půjde vše hladce...! Záleží na operátorovi od kterého iPhone máš (myslím původního, pokud jde o dovoz) a následně pak o verzi basebandu. Já mám například dovoz z FINSKA od operátora Elisa a baseband 4.12.01 což je smrtelná kombinace, vzhledem k tomu, že to ještě nikdo neodemknul...
Mrkni na Aukro a napiš do okna pro vyhledávání: ODBLOKOVÁNÍ a vyjedou ti tam nějaký dva maníci, co tvrdí, že to umí. Jeden za tisíc a druhej za třista. Když to nějak dopadne, tak napiš ať víme jakým směrem se vydat nebo naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.